Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински Семена >> Content

Как да започнете и развиете Roses From Home

започнах нашите рози от нулата и те цъфтят всяка година и са толкова красиви в предната част на нашия дом. В тези съвети, вие ще научите малко информация за това как да се започне от семена и отглеждат свои собствени рози за разкрасяване на външния вид на вашата градина или у дома . Започнете и растат рози от вашия дом. Изкупуването розови насаждения могат да получат скъпи , в зависимост от това колко да купите , тогава ще трябва да ги получите в земята и ги държи живи. Надявам се да се радвате на тази статия и се надявам също така ви помага да се започне и да растат вашите собствени красиви рози. Нещата ще трябва
роза рязане
шипка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Повечето сортове рози, които растат I може да се размножава от резници , че вземат по време на лятото или fall.Take 6-8 инчови резници от стъблото , след като цветята са паднали през лятото. Премахване на всички от листата с изключение на един или два в горната част на вашето растение . За лесно вкореняване , придържайте се към отрязания край в един картоф . Тогава засадят резници , картофите и всички, с половината от дължината си под земята . Просто ги води , а след това обърнете буркан плодове над тях . Премахнете буркана на плодовете следващата пролет .

2

Вземете падане резници след като дървесината е узрял добре . Изрежете стъблата в 8 до 10 дължини инчови , отстранете всички от листата , и засадят резници в добре защитени слънчево място само с връхната пъпка около земята. Когато замразяване метеорологични подходи , покрийте резници с мулч от вермикулит няколко сантиметра дълбоки , за да се запази земята от замръзване.


3

порасна рози от семена . Оставих шипка с падеж на растението , докато те започват да пляскане отворен. Аз ги отрязвам , както и премахване на семената . Аз след това растение в подготвена лехата , покрийте леко с пресяват торф или пясък , да ги wather и се покрива с прозрачна пластмаса . Семена обикновено поникват преди frost.Once те израствам , аз покриване на младите растения с буркани, и мулч силно в базите , за да ги защити по време на зимата. После премахнете бурканите през пролетта, в края на краищата опасност от измръзване е минало. Plantes , отгледани от семена могат да произвеждат малко цветя втората лятото след засаждане , но като цяло , не цъфтят , докато на третата година .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1019041428.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.