Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински Семена >> Content

Как да се предпазим Bird Seed От Поникване

Добавяне на хранилка за птици на вашата градина осигурява характер и развлечения. Вие , вашето семейство , вашите гости, а дори и вашите домашни любимци могат да се насладят часа гледане на всички диви птици хрупа на семената във вашата птица фидер . Има дори и шанс, че вашата птица фидер ще получите толкова популярен, че не можеш да продължаваш достатъчно семена в него да задоволи всичките си гладни птичи гости. Макар че това е проблем , то също може да бъде проблем, когато разлетите семената от вашата птица фидер започват да покълнат и да се въведе нежелани растения за вашата градина. Има прости начини да се предпазим от това , обаче, и с малко усилия можете да запазите вашата птица фидер и поддържа спретната градина по едно и също време. Нещата ще трябва
Рейк ​​
Shop вакуум
Tray и винтове /лепило
Черен маслодаен слънчоглед за посев
слънчогледови чипове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Рейк ​​земята под хранилката веднъж седмично, за да почисти всички семена на птиците , разпръснати по земята. Това също гребла и премахва всякакви нови покълнали семена , преди да са се задълбочили в земята.

2

Вакуум площта под хранилката седмично ( или по-често , ако предпочитате ) с помощта на магазин вакуум, за да изчистите площта на всяко разлята семена, които могат да покълнат на земята.


3

Прикрепете тава за вашата птица фидер да улови всички семена, които са изхвърлени от хранилката от птиците . Уверете се, че тавата е малко по- голям от самото устройство ( в противен случай тя няма да се хване на семената ) и я прикрепете с винтове или лепило.

4

Попълнете вашата птица фидер с черни масло слънчогледово семе , като почти всички птици го обичам и няма да оставят зад всеки да покълнат . Ако попълните хранилката със слънчоглед чипове ( на hulless версия на черно масло слънчогледови семена) , птиците ще го консумират , така напълно , че много малко семена ще бъде забравен , за да покълнат .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1019041396.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.