Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински Семена >> Content

Как да стигнем Cobbler картофи за семе

обущар или Irish обущар картофи имат светлокафява кожа и с неправилна форма . Посадъчният материал от картофи - картофи , които са свободни от заболяване - се използва за семена да засадят картофи реколта. Нещата ще трябва
нож
Cool , тъмно рафт на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Посещение на местния градински център приблизително една седмица , преди да имате намерение за засаждане на вашия картофи.

2

Изберете и закупуват сертифицирани ирландските Cobbler посадъчен материал от картофи . Сертифицирани семена от картофи , са били инспектирани за заболявания често се срещат в картофи. Никога не използвайте картофи от магазин за хранителни стоки или в градината на един приятел .


3

Нарежете всички големи посадъчен материал от картофи на по-малки парчета с нож . Бъдете сигурни, всяко парче има едно око , частта , която позволява на нов растеж да дойде от картофа . Приблизително 1 1/2- 2 -унция парчета или цели картофи са идеален размер.

4

Поставете нарязани картофи за семе, на на тъмно и хладно рафт за около една седмица. Това ще позволи на картофите да се лекува над отрязаните части , процес, се нарича suberization . Сега можете да засадите семена от картофи в подготвили заговор.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1019041353.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.