Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински Семена >> Content

Ранните сортове ябълки

Много хора мислят за края на септември и октомври , както ябълка сезон. В действителност , има няколко разновидности на ранно сезон ябълките, които са на разположение в началото на август и септември. Някои от тези ябълки са диво ароматно и може да се яде от дървото или съхранявани и използвани за пая и ябълково пюре . Paula Red

The Paula червена ябълка , разработен от шанс засяване в Мичиган през 1960 г., се смята за началото на сезона ябълка и е на разположение в края на август . Тарт и сочно, Paula Red често се използва в ябълково пюре и пай , изискващи малко или без добавена захар.


Sansa

Sansa , разработена в Япония през 1969 г., е началото на сезона ябълка на разположение през август или началото на септември. Sansa е фирма ябълка с нежна плът и е може би най-известен със своя сладък аромат. Продажба и Наем на Джинджър Gold

ябълки Подобно на Санса , ябълки Джинджър Gold са достъпни през август или началото на септември. Тези ябълки наподобяват златни вкусни ябълки , но са напълно различни . Ябълки Джинджър Gold първи път са разработени от шанс засяване във Вирджиния през 1982 г. и сладки и пикантни вкуса им ги правят популярен яде като - е или салати.


Jonamac

Онези които се радват на ябълки McIntosh са склонни да се насладите на ябълки Jonamac . Ябълки Jonamac , на разположение през август , вкус , подобни на McIntosh , без да е чак толкова кисел . Ябълки Jonamac са разработени в Ню Йорк през 1972 г. и са най-добре се консумират пресни от дървото , за разлика от спасени и яде по-късно.


Zester

ябълка Zester има светлина , хрупкава консистенция , рядко в началото на сезона ябълка . Тези ябълки , на разположение през август , се характеризират с ярко червено сладко място от страната, която е с лице към слънцето. Това сладко място е пълен с вкус . Ябълки Zester са разработени в Минесота през 1998 г. и много вкус консумират пресни .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1019041286.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.