Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински Семена >> Content

Как да порасна Paulownia Trees От Seed

Ако не беше за своята височина от 40 фута , на пауловния дърво може да мине за различни напръстник . Тя произвежда подобни увиснали камбановидни цъфти през лавандула. Този китайски роден е смел в Министерството на земеделието на САЩ зони 5б към 9Б , където тя може да бъде инвазивна . Това е така, защото пауловния дървета самостоятелно сеят , с всеки seedpod освобождавайки толкова, колкото 2000 семена. Ето защо, преди да засадят своите собствени семена , помислете дали имате откритото пространство , че култивирането на това растение изисква , или дали имате желанието да се ровя на seedpods и дръпнете нови разсад , тъй като те израствам . Нещата ще трябва
Hoe
количка (по желание )
Рейк ​​
£ 1 бавно освобождаване 14-14-14 тор на квадратен двор
Микроелементът добавка
8 унция . гипс на квадратен двор
8 унция . доломит на квадратен двор
1 чаена лъжица. от пауловния семена на квадратен двор
Straw мулч MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

намери добре дренирана място под слънцето или в частична сянка за вашия лехите .

2

Hoe сайта, за да премахнете плевели и трева . Разстояния далеч в количка големи скали и растителни фрагменти , които пречат на развитието на корен. Обработете повърхността, за да го изглади .


3

Broadcast £ 1 на квадратен двор с бавно освобождаване 14-14-14 тор. Изберете микроелементи добавка и да го прилага към леглото , след нормите на приложение на етикета на продукта . Спред 8 унция . на гипс и 8 унция . на доломит на квадратен ярд над почвата. Промийте повърхността, за да напоява измененията инча

4

Навлажнете повърхността на лехите точно преди да посее семената пауловния . Излъчвайте ги на ръка, разпръсквайки една чаена лъжичка. на семена на квадратен ярд , след миналата пролет слана .

5

Покрийте лехата със слама мулч за защита на семената от котлона и да ги предпази от духа далеч .

6

Промийте лехата повърхностно до три пъти на ден , за да се предотврати семената от изсушаване и умира. Навлажнете почвата 1/8 до 1/4 инча дълбоки. Дайте фиданки и дървета един инч от вода на седмица . Това отнема толкова дълго, като две седмици за пауловния семена да покълнат .

7

Thin разсад от ръка, когато те са 6 инча висок от броя на дърветата , което искате. Поддържане на 3 -метрова зона около тревата на млади дървета и трева безплатно. Тя може да бъде по- дълъг от пет години, преди да стане новия Ви дървета установени и са в състояние да се конкурират с други растения.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1019041261.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.