Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински Семена >> Content

DIY : семена Germinators

семена начало да направят по -лесно за домашни градинари , за да получите скок на вегетация , като се започне своите растения на закрито преди последния слана . Това може да се разшири леко реколтата от узряването храни преди няколко седмици , че би било възможно, ако семената са били засадени на открито в правилното време . Използвайте семена - стартерни дискове и тави за да направи процеса по-лесно. Нещата ще трябва
Water MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отворете тавата за семена - стартер и отделяте компонентите . Те включват тавата, засаждане дисковете , притежателите засаждане - дискови и прозрачен пластмасов капак.

2

Поставете притежателите на засаждане - диск в дъното на тавата , така че дисковете , когато са поставени , ще бъдат обърната нагоре.


3

Поставете дисковете семена започва в тавата в индивидуалните им места. Вие ще забележите лека вдлъбнатина в центровете на дисковете. Това е тази част от диска , която е обърната нагоре.

4

Налейте около 1 литър вода в тавата. Това ще доведе до дисковете семена засаждане и притежатели да плават . Както дисковете за засаждане абсорбират влагата , те ще се разшири .

5

Място 1 до 4 семена във всяка разширена засаждане диск. Натиснете семето надолу в центъра на диска с помощта на пръста си . Когато семето се натисне достатъчно дълбоко , леко натиснете диска за покриване на семената напълно.

6

Поставете прозрачна пластмаса отгоре върху тавата за семена покарал . Поставете тавата в близост до прозорец , където ще получите слънце в продължение на поне 8 часа на ден . Когато разсадът са покълнали , да започне изпускане на тавата за семена от подпрял отворен капак , докато най-накрая сте махнали капака напълно.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-seeds/1019003616.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.