Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да спечелим Bent Уилоу Мебели

Рустик наведе върба мебели е силна и дълготрайна и перфектно допълнение към всеки двор или веранда. Също така се нарича " клонка мебели ", това не е трудно да се направи с върба , която расте в изобилие по мокри тресавища и блата . Ето как да се направи един селски , извито върба маса. Инструкции

1

Съберете няколко дълги , прави върбови клонки с различен диаметър. Тези клонове, трябва да се вземат от живи дървета и нарязани на деня, в който планирате да направите таблицата . Премахване на малки филизи и листа от клоните като чисто , колкото е възможно , оставяйки само малки издатини .

2

Изберете четири поредни , равномерно оразмерени големи клони за краката на масата и нарязани на височината искате маса. Изрежете четири допълнителни парчета за напречните елементи и скосяване на краищата на напречните парчета страните с дялка нож.


3

Cut и отрежете още четири парчета от върба да направи рамка за долния рафт . Използвайте електрическа бормашина и малко и внимателно пробиване на отвори в краищата на четири парчета на рамката . Поставете парчетата заедно, за да направят квадратна и използват кратки , галванизирани винтове за дърво , за да се осигури по ъглите заедно. Попълнете рафт с допълнителни клонове и върбови клонки .

4

Изграждане на върха на таблицата, по същия начин както по-ниската шелф и сондажните отвори в рамката така, клоните могат да бъдат обезпечени в квадрата с винтове .

5

Позиционирайте долния рафт на желаната височина с краката на масата . Прикрепете всеки крак до външните краища на долния рафт . Сонди чрез всеки крак в рафта и закрепете с винтове.

6

Закрепете плота на масата на краката по същия начин , след това добавете кръстосани парчета членки. Поставете напречните сечения , така те се простират върху всяка страна , в долната част на всеки крак и ги завинтете към краката . Колкото по напречните сечения , които се използват , за здрави таблицата ще бъде.

7

Украсете масата с парчета от клоните на дърветата . Bend зелените клони в декоративни форми и уверени и мебелите с винтове .

8

Завърши наведе върба клонка мебели с добро качество хидроизолация финал. Нанасяйте хидроизолация всяка година, за да мебели клонка , колкото е необходимо , за да се предпази дървото .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019041229.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.