Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да поправите Wicker Мебели

Докато ракита мебели е изненадващо издръжлив и може да се справи доста злоупотреби , в крайна сметка тя ще се нуждаят от няколко поправки. Wicker мебели често се използва за работа на открито забавно и затова е постоянно изложени на атмосферни влияния . Ако плетени мебели се нуждае от няколко малки поправки е прост процес, който може да имате обратно към забавни с мебели, които изглежда като нов. Нещата ще трябва
Ленено oilFine песъчинки sandpaperLacquer завършек на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Намокрете площта , която трябва да бъде оформена . Wicker е доста еластичен и ще запази формата, която той изсъхва инча го оставете да изсъхне .

2

Нанесете ленено масло, за да изсъхне напукване области с чиста кърпа . Позволете на мебелите да се накисва в маслото за около 24 часа и да кандидатства отново , докато тя не ще абсорбира повече.


3

Пясъчни хлабави петна , които причиняват грапавост с малко парче от фини песъчинки шкурка и спрей лак върху него , за да го запази гладка. Позволете на мебелите 15 до 20 минути, за да изсъхне.

4

Weave нова нишка от ратан в мебелите , ако човек трябва да бъде заменен от него залепване към дъното или задната част на мебелите. Изберете най -малко забележимо място. Weave на новото направление в където старата беше и го залепете на върха в гърба отново.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019041149.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.