Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да направим един Outdoor маса с павета

Ако откриете себе си търси място, където да зададете напитка отвън , докато си почивате , или може би имате нужда от допълнително за сядане, направи открит маса с паве . Външни каменни плочи са атрактивни и най-доброто от всички , да продължи с години . Оставете каменна маса извън чрез вятър , суграшица , сняг , дъжд или лед ; те са толкова надежден, както в пощата си превозвач . Нещата ще трябва
3/4-inch шперплат скрап
Pencil
Jigsaw
шкурка 150 песъчинки
Electric шлайфмашина (по желание )
Exterior водна основа polycrylic
Пирони течни
пистолет
едно паве
4 поцинковани водопроводчици фланци
четири 12 -по- 3/4 инчови поцинковани тръби ( резба в двата края )
4 поцинковани капачки за тръбите
16 винтове за дърво , за да се поберат фланци ( не повече от 1 /2 " дължина)
Шило
Мощност отвертка или задвижат и отвертка

Покажи повече инструкции

1

положи основния камък машина от дясната страна на грешната страна на шперплат скрап . Трейс около всички страни с молив.

2

Изрежете формата на шперплат за масата открит камък с помощта на пъзел , като се уверите, да се намалят вътре в реда с 3 /4 до 1 инч . Следвайте форма като внимателно , колкото можете. Притурката е така подкрепата на шперплат няма да се появи , когато масата е пълна.


3

Sand шперплата по ръбовете и рокля страна на дървото. От гледна точка на рокля е страната, която ще бъде видима, когато се вгледате в рамките на завършен масата.

4

Влагозащитен дървесината чрез прилагане на една ръка от екстериор водна основа polycrylic към рокля страна на шперплата . Оставете да изсъхне добре .

5

Load пистолет и се прилагат течни пирони към грешната страна на шперплата .

6

Флип каменната асфалтополагащата машина на върха на партерно ниво . Поставете залепващата страна на шперплат основата на грешната страна на асфалтополагащата машина . Застанете на горната част на шперплата и да се движат краката си бавно, за да се премахнат мехурчетата въздух в лепилото.

7

Позиция фланци на мястото си върху шперплат основата на открит таблицата . Завийте четирите капачки върху тръби с резба в единия край .

8

Направете стартер дупка в дървото във фланеца , където първо винта ще отида. Използвайте чук халс на шилото , ако е необходимо .

9

Комплект бормашина с ниска скорост за по-голям контрол . Коленичи над водача на мощност , като се използва теглото си като лост , за да помогне на болтовете на място. Продължете тази процедура, докато фланците са закрепени върху шперплат база.

10

винт без таван края на всяка тръба с резба в фланец . Затегнете ръчно да завърши на масата.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019041100.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.