Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Къде мога да намеря Jungle Хамак

? Най-лесният начин за закупуване на джунглата хамак е в Интернет , където много сайтове продават много видове хамаци доставени правото на вашата врата. Джунглата хамаци са идеални за къмпинг пътувания , защото те са направени с материали , които са едновременно водоустойчиви и лесни за транспортиране. Няколко продавачи издават гаранции за безопасност и удовлетворение. Clark Jungle Хамаци

Clark Jungle Хамаци продава хамаци , предназначени за къмпинг пътувания . Сайтът предлага шест модела на хамаци , които са защитени срещу неблагоприятни климатични условия като дъжд, и , според сайта , са " почти untippable . " Хамаците идват с патентованата изолационни джоба система , която поддържа тялото топло в студени условия. Универсален дъжд муха The Кларк , мрежа против комари и WeatherShield позволява на потребителя да се сблъска с широк диапазон от условия . Всеки Clark хамак идва с гаранция за удовлетвореност . Цени на хамаците варират от $ 169 до $ петстотин трийсет и девет , с последното е два - човек палатка.


Hennessy Хамак

Тази компания е специализирана в къмпинг хамаци . Мотото на магазина : " Най-накрая , никога не ще трябва да се намери къмпинг ниво Без повече корени, камъни или локви , идващи през пода на палатката си Не повече болки в мускулите и скованост на ставите от спи на твърд земята , и не. . . още носеше тежка палатка. " Хенеси Хамаци имат размер и тегло за всяка цел, на цялостна гама от специални хамаци , включително джунгла хамаци , зимни хамаци и висящите аксесоари. Всички Хенеси Хамаци включват разглобяема дъжд муха , подпорни въжета , дървета Huggers да се защити от кората на дърветата и неща чувал с инструкции за настройка на гърба . Сайтът също така се гордее с материала, използван в хамаците , който предотвратява комари не е в състояние да хапят чрез . Всичките им хамаци дойде с връщане на парите гаранции за дълготрайност и удовлетворение , както и залог , че повреда поради естествено износване и скъсване ще бъдат ремонтирани за " разумна цена . " Цени за хамаци варират от $ 99,95 до $ 399 .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019041055.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.