Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Bird House Живопис Идеи

Сериозни наблюдатели на птици и случайни наблюдатели , така да се насладят на къщички за птици . Дръж къщичка в градината за чисто декоративни цели , или , ако са построени и се съхраняват правилно, къщичка за птици могат да привлекат птици гнездят всяка година. Какво Paint да използваме

Докато много птици предпочитат семпли, небоядисани къщички за птици , боядисване може да се осигури допълнителна декорация за градината . Не боядисвайте вътрешността на къщичката за птици , тъй като това ще попречи на птиците да влизат или гнездене . Нанесете два или три слоя екстериор латекс към външната страна на къщичката и да завърши с полиуретан на водна основа , за да се предотврати пожълтяване по екологосъобразен начин .

Различните птици понякога предпочитат различни цветове , но като цяло избират земни тонове в светли нюанси , за да имитират естествен околностите . Нюанси на бяло , бежово и прасковено често са ефективни за привличане на птици. Ярки цветове могат да привлекат някои птици, подобни на ярки цветя , но често ще изплаши птици , които не искат гнездене местоположението им е известно. Наем Design Ideas

всеки дизайн могат да бъдат боядисани в къщичка за птици , но продължавайте да търсите, толкова естествено, колкото е възможно , за да помогне за привличане на птици. Живопис листа и цветя на къщата ще направи по- привлекателно , като същевременно позволява да се слее с околната среда. Използвайте по-малки четки за подробностите и да използвате шаблони за по- завършен вид .

Много къщички са декорирани да изглежда като истински къщи. Paint врата около отвора и прозорците на страната , със съвпадащи тапицерия . Paint на покрива кафяв или тъмно червено, за да изглежда като херпес зостер , с помощта на тънка връхчета четка за боя в редовете.

Използвайте гъба и няколко различни цвята за текстурирани , абстрактен вид. Използвайте гъба, за да се създаде облачно небе или бяла капачка вода. Е.

За по- сложен дизайн , използвайте джобно ножче за обособяването модели в къщичката преди боядисване . Не натискайте достатъчно дълбоко, че пукнатините дървени или трески . След като дърворезба е направено, да довършите цялата къща с байц , или попълнете дърворезба с тъмно петно ​​и довърши останалата част от къщата с по-светъл цвят. Използвайте дърва инструмент за същия ефект. Продажба и Наем Warnings

Бъдете внимателни при избора на бои за къщички за птици , които ще бъдат използвани за други цели освен за украса. Много бои съдържат химикали, които са вредни за птици и други диви животни ( и, разбира се , хора) . Винаги се използва водна основа бои и петна , и да се избегнат тези, които съдържат олово или креозот .

Живопис къщичка може да го правят да изглежда по-привлекателен в градината , но не се изкуши отново да го рисувам , когато става идва износени или закален . Възрастните , скучно къщички ще се слее добре с естествени обитания на птиците и им позволяват да се чувстват по-сигурни и по- у дома .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019040912.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.