Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да направим саксии за цветя Out на Hay & Цимент

Цимент засаждане корита или саксии за цветя са чести в Англия от края на 19 век , тъй като тяхната възраст, външен вид се вписва добре с градини . Вместо да се използва чист цимент, цветарниците се състоят от смес от цимент, пясък или перлит , и органичен материал, като например торфен мъх , сено, борови иглички или кора мулч. Саксиите , понякога наричани hypertufa , да станат по- порести , тъй като те възраст, тъй като органичната материя се разлага . Нещата ще трябва
Маска
Ръкавици
Trough
Портланд цимент
перлит
Нарязан сено
мистрия
картонени кутии
дърво или пластмаса дренажни тапи , един инч в диаметър и 2 инча дължина
Пясъчни
Plastic
телена четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Сложете маска и ръкавици, за да се предпазите от цимент.

2

Изсипете равни части от цимент, перлит и ситно сено в голямо корито . Размерът на всеки от тях ще зависи от това колко саксии за цветя имате намерение да правите и колко големи ще бъдат те.


3

Налейте вода в коритото и се смесват с лопата. Добавя се вода , докато сместа е около гъста като извара .

4

Подредете един или повече дренажни тапи в дъното на картонената кутия . Вие ще премахне тези след като циментът се втвърди .

5

Dump достатъчно на сено и циментова смес в картонена кутия , за да се направи Layer 2 инча дебелина на дъното на кутията , или към същата височина като отводнителните тапи. Изгладете отгоре с мистрията да го изравнят .

6

Поставете втора по-малка кутия вътре в първата клетка. Втората клетка трябва да бъде оразмерена така, има около 2 до 3 инча между го от всички страни с изключение на върха. Напълнете втората кутия с пясък или друг тежък материал, за да му помогне да запази формата си .

7

Попълнете в пространството между двете кутии с повече от вашите циментова смес. Натиснете цимента надолу леко , за да се отървете от въздушни отвори . Изгладете горния ръб с мистрия , а около него на разстояние , ако искате .

8

Покрийте саксията с лист от пластмаса и нека седи в продължение на най -малко 24 часа , или докато цимента има настроите достатъчно, за да запази формата си .

9

Изпразни пясъка от вътре кутията и внимателно отлепете цялата малка картонена кутия и от двете страни на по-голяма кутия . Внимателно издърпайте отводнителните тапите в дъното на саксията . Texture външната страна на саксията , като го изстъргва с телена четка или подобно изпълнение.

10

Покрийте саксията с пластмасова отново и я оставяйте да действа за около една седмица . Поръсете с вода на всеки няколко дни, за да помогне в този процес.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019040824.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.