Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да спечелим една Cover за Plastic Mailbox

A пощенска кутия допринася за посетител първо впечатление на къщата си. A пластмасова кутия не може точно да представлява вашите лични вкусове и стил . Пластмасови кутии също са податливи на повреди и износване с течение на времето . За щастие , можете да направите кавър , че ще направи изявление и да защитите вашата пощенска кутия за броени минути . Нещата ще трябва
Wallpaper
Двустранно залепваща
Ножици Гъвкава ролетка
Acrylic занаят спрей
перманентен маркер на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Измерете вашата пощенска кутия с използване на гъвкав измерване на лента . Мярка от основата на една страна , над върха до основата на другата страна и след това от предната към задната част .

2

Изберете парче тапет , който подхожда на вашата личност и декор предпочитания и го отрежете по размер. Wallpaper прави добро прикритие , тъй като е по-здрави , отколкото занаят и редовни документи.


3

Прикрепете двустранно самозалепващи се ленти, които могат да бъдат намерени във всеки занаят или магазин за хардуер , до дъното на тапет. Закрепете тапета до вашата пощенска кутия , с помощта на нож за масло , за да се изгладят всички въздушни мехурчета, които могат да се появят .

4

Герб наскоро покрити пощенска кутия с акрил плавателни съдове спрей за допълнителна издръжливост.
<Бразилски > 5

помощта на перманентен маркер , напишете вашето име и номер на страната на пощенската си кутия .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019040711.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.