Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да направите къщичка Owl

Of совите роден в Северна Америка, няколко вида, включително и двата обора и давност бухал , изискват по- голям , затворено пространство , в което да отгледат поколението си . Като част от усилията за опазване с цел защита на тези нощни грабливи птици , някои хора конструират и монтират бухал къщички за птици . Тези къщи , които служат като къщички , са прост дизайн , предназначен за осигуряване на безопасен , добре вентилирано и суха среда за совите да се чифтосват и да се повиши техните пиленца . С материали , достъпни от центъра за подобрения в дома си и няколко прости инструменти, можете да се изгради кутия за гнездене бухал в един следобед . Нещата ще трябва
3/4 Exterior клас шперплат
Ролетка
Pencil
Циркуляр
Jig видях
три панти
2 хвърлят ключалки
главата отвертка Philips
Hammer е. 1 1/2-inch ноктите
Пробийте с 1/8-inch свредло и 1/2-inch лопата малко
1 1/2-inch винтове декинг
Marine лак
Paintbrush

Покажи повече инструкции

1

Изрежете четири листа шперплат два фута от 3 ​​фута по размер. Нарежете още два листа шперплат 22 3/8 инча на 23 1/2 инча.

2

Изрежете площад 16 - от -18- инчов от един на 2 - от -3 - подножието шперплатови листове , центрирани 4 инча от двете страни и 4 сантиметра от единия край на листа. Прикрепете площад силует на лист с панти и хвърляне капаче за осигуряване на врата за лесен достъп до вътрешността на кутията на бухал .


3

Нарежете друг площад в противоположния край на същия лист , 10 -по -10 инча в измерение , 2 инча от страна и на 5 сантиметра от края на дъската. Прикрепете дъската с панта , така че вратата се отваря надолу , да остане отворена. Прикрепете хвърлят капаче в горната част на вратата, за да се затвори вратата , ако е необходимо.

4

Поставете ръба на листа с вратите на лицевата страна на една от другите две по - 3 фута листове. Изравнете дълги краищата на дъските. Пирон долния борд до борд на вратата.

5

Поставете страничните дъски между гърба, врата и долната част на дъските , и привеждане на всеки съвет към единия край на кутията. Нокти на гърба , врата и долна плоскостите крайните дъски .

6

Поставете останалите 2 - от - 3 - крак борда на горната част на гърба и врата дъски , подравняване на краищата да действа като горния борд . Пирон горния борд върху вратата и обратно дъските. Тази конфигурация ще остави пространство между горния борд и страничните дъски за вентилация.

7

Пробийте пилотни дупки около 5 инча един от друг по всички ръбове на кутията и закрепете кутията постоянно с гипсокартон винтове. Пробийте 12 дренажни отвори , всеки един 1/2-inch в диаметър, чрез долния борд .

8

Paint цялата кутия и вратите с няколко слоя от морската лак.

< Бразилски>


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019040621.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.