Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Домашно Outdoor Seating

В селски двор, сядане , направена от стар закален естествено дърво е идеално костур . Един стар дънер , нарязани плосък когато дървото се отстранява , служи като удобна пейка с масленост възглавница хвърли върху него за един следобед . A паднал дънер , обрасли с умело подрязват папрати и цъфтящи многогодишни растения , е допълнително сядане в градината , когато компанията идва . Посребрено тик и избледнели кедър сядане, качват в ярд продажби или спасени от тротоара боклук, не се нуждае от поддръжка. Старият дървен материал от всякакъв вид прави перфектни градина bench.Things ви е нужно
Рекултивирани плоски дъски
Ролетка
Bricks
ниво Carpenter е. Shovel
ръчен трион или маса видяха <Бразилски > винтове за дърво
отверка
количка
хоросан - опционални
Големи камъни
павета
Растения
Възглавници MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски > 1

Мярка сайта на градина , която сте избрали за пейката и отрежете регенерирани плоски дъски, за да правилната дължина , ако са твърде дълги . Мярка два или повече ширини на борда и нарязани напречни парчета само леко по-къса от тази мярка от изхвърлените краищата . Завийте напречните скоби към долната страна на дъските , за да създадете плоска платформа.

2

разстояния свързаните дъски и товар от стари тухли в сайта за пейката в ръчна количка . Използвайте лопата, за да изкопаят всякакви неравни участъци от земята и ниво, за да се уверите , че на пейката ще седне плосък , когато се инсталира .


3

Подредете тухли, които в началото на всяка друга, за да се направи две опори , по един за всеки край на пейката . За най-голяма стабилност , задайте един ред тухли , сочещи север -юг , а на следващия ред сочеща изток- запад. Сменяйте посоката на всеки следващ ред , докато стигнете до височината на пейката . Можете да замазва тухли в място , но ги съберете накуп кръст прави това ненужно .

4

Проверете за последен път с нивото да бъдат сигурни платформи тухлени не са на наклон . Поставете свързаните дъските на върха на тухлите. Задайте няколко големи камъни от имота на пейката и в двата края , за да го закотви , въпреки че при повечето условия , тя ще седне здраво на мястото си.

5

Задайте някои стари павета или счупени плочи в случаен път , водещ до пейката и растението около него с папрати , трайни катерене лозя на пергола и закален саксии и саксии на едногодишни . Съхранявайте някои възглавници в близост до задната врата , за да вземете по пътя към седалката на градина.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019040606.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.