Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Градински мебели >> Content

Как да тъкат Тач Tiki Hut

Tiki хижи са символични на плажни партита и живота на острова . Въпреки това , като добави едно към частна градина или басейна, може да доведе до чувство на капризно за вашия дом и да се осигури голямо пространство за възрастни , за да създават частни лица барове или за деца, за да се съхранява басейн играчки и да играе в сянка. Prewoven Тач е достъпен за покупка онлайн . Въпреки това, тъкане Тач да създадете свой собствен Тики хижа може да бъде забавно семейство проект, ако материалите са на разположение. Нещата ще трябва
палмови листа
влакното MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изберете листа да използвате за вашия сламения покрив . Кокосови палмови листа работят добре . Качества, за да търсите са дълги стройни зелени листчета . Избягвайте да използвате сушени листа , тъй като те могат куп и почивка , когато сте тъкане .

2

Нарежете един палмово клонче наполовина по гръбначния стълб. По този начин , един палмово клонче ще ви снабди с два комплекта листовки да тъкат в сламения покрив .


3

Бройте до пет листовки от дъното на едната половина на предната страна . Bend листовката обратно към основата на предната страна и тъкат над и под други листовки .

4

Бройте до две брошури от едно просто слаломира . Weave тази листовка и излиза от останалите. Когато приключите с тъкане този ред , брои до две допълнителни листовки и да започне процеса отново .

5

граф до пет листовки и тъкат назад към основата на предната страна . Продължете този модел на броене до пет листовки , като се брои до две листовки , и брои до две листовки отново като ви тъкат .

6

На всеки 10 реда на тъкани листовки , търсят място, където две листовки припокриват друга . Внимателно се счупи гръбнака на върха листовката и натиснете една малка част от него през долния листовката на тези петна. Този процес ще добави стабилност на сламения покрив и ще помогне я държи заедно.

7

Bend края на всяко палмово клонче наполовина, така че свободния край отговаря на ръба на тъкани панел. След това се огъват сгънатия сламения покрив назад и натиснете върха си през помещения, в тъкани Тач панел. Това ще създаде чист край и ще даде на Тач панел по-полиран външен вид.

8

Вържете тъкани листа заедно с канап , за да създадете панели за вашия Тики хижа . Тези панели могат да бъдат окачени върху бамбукова рамка за създаване на покрив и за покриване на стените. Поставете долната страна на панелите по време на монтаж на панелите.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/garden-furniture/1019003377.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.