Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Flower Garden >> Content

Как да зимни Мама Flowers

Хризантеми , или просто майки , са закъсняло -лято , ранна есен - цвете, с бели , оранжеви или жълти цъфти които ви карат да мислите за прибиране на реколтата пъти . Цветята се нуждаят от малко помощ, за да оцелее една студена зима , така че те могат да продължат да растат и да произвеждат цветове следващата година . Зазимяване майка ти цветя може да се осъществи по няколко начина, в зависимост от тежестта на вашите зими , както и вашите космически съображения . Нещата ще трябва
мулчиране
Cold рамка
Soil
пластмасови листове саксии за цветя
MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

мулчиране вашите майки добре, за да ги подготви за дългата зима напред . The Iowa State University Удължаване предполага поставянето мулч около растенията , след като цветята са били изложени на въздействието на някои спадове в температурата без рязане обратно цветята първо . Използвайте струва на търговски мулчиране продукти , слама или борови иглички няколко сантиметра " за най-добрата защита .

2

Защитете майка ти цветя със студена рамкова конструкция . A студена рамка е една дървена кутия, която е по-висока в гърба , отколкото в предната част - около 18 инча в гърба до 12 инча по отстрани и отпред - и осигурява повече топлина , отколкото студената земя . След вашите хризантеми са завършвали цъфтят , да ги изровя от корените и ги поставете в студена рамка с нова почва и мулч.


3

Покрийте вашият студена рамка или майки , които все още са засадени в земята с пластмасови листове . Пластмасата предлага някои изолация срещу студ и вятър на зимата.

4

донесе повече нежни майки в къщата. Изберете някои вкоренени издънки от основата на растението майка - издънки от растението , които са все още прикрепен към корените си в земята - и растението 2 до 3 инча дълбоки с прясно почвата в саксия , за да държи в дома си по време на зимата. Ако си на открито растения не оцеляват на студ , ще имате нови, за да започнем на чисто с през пролетта.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1019040294.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.