Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Flower Garden >> Content

Трайни насаждения с Daisy - като цветя

Сложноцветни семейството на цветя The - по-известен като маргаритка семейството - се състои от около 20 000 вида. Цветята в това семейство , обикновено имат маргаритка с форма на цветя с дълги , тънки листенца , които обграждат с конусовидна форма или плосък център, или няколко листа , които образуват формата на диск с не виден център. Няколко от тези цветя са трайни насаждения . Sneezeweed

Sneezeweed , или цвете на Хелън , е ценена за своите панаирджийски , Дейзи - като цъфтеж. Основата на растението произвежда зелен назъбени листа , която е около 6 инча дължина . Цветята , които цъфтят в началото на есента , са около 2 см в диаметър и варират в различни цветове, включително червено, жълто и оранжево. Те правят най-добре когато са засадени в пълен слънце и в почва, която е влажна и канализацията добре , и са Харди в USDA зони от 3 до 8 .


Жълтичка

жълтичка , също известен като tickseed , е друг вид многогодишно цвете, което има Дейзи - като цветя . Те растат в кичури , които достигат до височина от 1 до 4 инча . Гъстата , гористата стъбла са покрити с тъмно зелени листа . На върха на всяко стъбло разцъфтява жълт или златен диск с форма на цвете, което е от 2 до 3 см в диаметър. Цветята цъфтят от юни до септември , осигуряване на цвят за целия летен сезон . Те се адаптират към различни почви и изисква пълно слънце до частична сянка . Те са издръжливи в USDA зони от 5 до 10 . Продажба и Наем на Aster

Pretty астри с цветни Дейзи - като цветя

Aster е гръцката дума за звезда, име подобаващ на това растение с неговите звезда с форма , Дейзи - като цветя . Цветовете на това растение са бели , сини или розови и те растат по върховете на тънки, дървесни стъбла. Леки зелени , ръбести листа растат нагоре по дължината на стъблата , което ги прави почти не може да се види. Височина на растенията варира в зависимост от сорта , но варира от 8 инча до 8 метра височина . Ги засадим в пълен слънце и влажна почва , че канализацията добре . Те са издръжливи целия USDA зони от 3 до 8 .


Blanket цветя в
Чаршаф цветя растат в нюанси на червено и жълто.

Това Харди целогодишен изисква малко грижи и произвежда ярки , панаирджийски Дейзи - като цветя . Тя расте в могили , които достигат от 18 до 24 инча височина . The изправени стъбла са покрити със зелена листна маса и цъфтеж на цветето имат конусовидна център с червени венчелистчета и жълти джанти и цъфти от май до септември. Те са устойчиви на суша , макар че от време на време поливане ще удължи живота на цъфтеж . Ги засадим в пълен слънце и добре дренирана почва . Те са издръжливи в USDA зони от 3 до 10 .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1019040232.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.