Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Flower Garden >> Content

Как да спечелим една викторианска цвете договореност

Викторианската епоха е време за нови идеи, пищни рокли и забавен . Цветя са често използвани в тази ера за декорация , мода и ухажване . Викториански цветни аранжировки са типично големи и пищни дисплеи, които понякога са украсени с бижута или друга украса. Богатите семейства показват статуса си от прахосва средства за скъпи договорености. Викторианците свързани значения с всеки вид цвете и пренасят съобщения от внимателно избиране всеки използван в подреждането на цветя цвете. Lovers разменят любовни послания чрез ръчни tussie Mussie букети. Разкоша на Викторианската аранжиране на цветя е отразено в модерни булчински букети и богато украсени договорености ваза . Нещата ще трябва
Container
Flower жаба
3 до 4 цветни сортове
Knife
Floral стрипер
Декоративни елементи
Water MarketBook.bg: Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Изберете декоративен контейнер, който допълва споразумението , без сблъсъци с цветята . Можете да използвате фантазия ваза, урна или кошница за задържане на дисплея.

2

Поставете цвете жаба на дъното на контейнера . Цветни жаби имат няколко дупки, за да държат цветя на мястото , което го прави много по-лесно да се създаде форма и добавете измерение.


3

Изберете 3-4 вида маса , форма и пълнител цветя за договореност си . Изберете най-различни цветя, като лилии , рози, хризантеми , дъх на бебето и Хедър .

4

Газа листата от всяко стъбло с нож или флорални стриптизьорка и нарязани на желаната дължина . Дръжте подобни цветя с еднаква дължина , за да се даде подреждането чувство на единство , но нарязани всеки друг сорт цвете различна дължина, за да добавите измерение на споразумението.

5

Поставете цветята формата, в вазата и разпространението тях равни разстояния един от друг , за да образуват единна форма . Форма цветя имат отличителни фигури, за да добавите фокусни точки или акцент в споразумение . Лилии често се използват за създаване на формата на цвете договореност и те трябва да имат по-дълъг произтича от цветята масови и пълнител .

6

Поставете вашите масови цветя равномерно около цветята на формуляра за създаване на друг еднакво измерение на цветя с малко по -кратък стъбла от цветята на формуляра. Масови цветя добавят маса към споразумение и попълват в най- пространството в рамките на икебана . Те могат да включват цветя като рози, лалета, божури и хризантеми .

7

Попълнете всички пропуски с един или два вида пълнеж , като дъх или зеленина като бръшлян бебето. Те трябва да бъдат с приблизително същата дължина като масовите цветята , така че те не са скрити под големи цъфтеж .

8

Използвайте цветя, които са сезонно към своя регион , за да отрази викторианска традиция на аранжиране на цветя с пресен цветя от градината .

9

украсявам цвете договореност чрез включване на плодове и естествени елементи сред цветята . Вие също може да заставам кичур от мъниста целия цветята или върху контейнера .

10

Добавете няколко сантиметра вода в контейнера и да изложат на подреждането на показ.

<Бразилски >


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1019040200.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.