Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Flower Garden >> Content

Как да порасна Божури Inside

смели, красиви божури са лесно разпознаваеми , големи цветове , които се открояват в някоя градина. Тези цветя правят перфектни допълнения към свежи букети, сухи условия и вътрешни декорации. Божури виреят най-добре в условия на открито ; е необходимо търпение, за да им растат вътре и възпроизвеждат условията на градински тези цветя трябва да просперира . Най-добрият начин да се повиши божури закрито е за отглеждане на растения от семена , вместо от установени растения или резници. Нещата ще трябва
Божур семена
Zip - отгоре найлонова торбичка
Cup или купа
вермикулит или торфен мъх
кофи с ширина не по -малко един крак и 18 инча дълбочина
почва MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Накиснете семената божур във вода , за да ги карам да се развие . Поставете семената в чаша или купичка с вода със стайна температура и да им позволи да седи в продължение на четири дни. Промяна на водата веднъж на ден. Изхвърлете всички кашави или обезцветени божур семена след накисване .

2

Добавя се вода , за да вермикулит или торфен мъх и я оставете да изсъхне , докато почвата е едва влажна. Поставете навлажнена почва в найлонова торбичка кухня съхранение и добавете семената . Затворете торбата плътно и поставете торбата в много топла зона с температури от около 80 до 90 градуса по Фаренхайт.


3

Огледайте семената на всеки две седмици , добавянето на влага в почвата , за да се запази тя едва влажни . Кълняемостта отнема до три месеца , така че по време на тази фаза на семената показват малка промяна .

4

Преместете чантата на охладител място след три месеца на кълняемост. Температурата трябва да бъде между 50 и 60 градуса по Целзий ; това започва фазата известен като " вкореняване . " Roots започват да се появяват в рамките на няколко седмици и да растат с дължина до 6 инч по време на вкореняване фаза. Изхвърля растения, които не са се образували корени в рамките на няколко седмици . Когато корените са покълнали и отглеждани до приблизително 1 инч дълго на повечето от растенията , се премине към следващия етап .

5

Преместете торбичка, съдържаща растенията на хладно място , на около 40 градуса по Фаренхайт , да преодолее листо латентност . Продължи да се запази почвата в чантата влажни и изчакайте поне една листа да се появи на всяка инсталация .

6

трансплантации вкоренени божур растения от чантата на почвата до широки саксии най-малко един крак широк и 18 инча дълбоки , пълни с леко влажна почва . Поставете един завод във всяка саксия , засаждане на цялата издънката два инча под повърхността . Поставете божури в една област, която получава шест до 10 часа на слънчева светлина всеки ден , като се внимава да се запази почвата леко навлажнена .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/flower-garden/1019039722.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.