Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Маси >> Content

Указания за да направим кръгла Tablecloth

Създаване на кръгла покривка е лесен направи си сам проект. Независимо дали сте готви да направи покривка за малка масичка до леглото или над размер маса трапезария , която побира цялото си семейство , вие несъмнено ще се спестят пари , като я прави по своему. Дори и тези с ограничени умения шевни да създадете кръг покривка годни за всеки повод. Просто избирам любимата си плат и следвайте тези няколко стъпки, за да създадете свои собствени tablecloth.Things ви е нужно
мярка Tape
Pins
Fabric
шевна машина
Ножици
Fabric тебешир < Бразилски> String
Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Мярка масата. Използвайте мярка лента, за да се определи диаметъра на масата ти започваш да се покрие. Добавете допълнителни инча с измереното в зависимост от това колко далеч искате покривката да виси от масата. Също така добави един инч за надбавка за подгъв . Покупка на необходимото количество плат в любимия си модел по всяко плат магазин.

2

Започнете да шиете. Зашийте панели плат заедно, за да създадете квадрат, ако вашата покривка ще бъде по-широк от ширината на избрания от вас плат. Ширината на площада трябва да съответства на диаметъра на масата. Поставете допълнителна тъкан , съответстваща на широчината на страните на масата, частта, която ще затвори , до централната част . Бъдете сигурни, да се запази шев стрейт при шиене и използвайте зигзагообразно за резервите на шева . Използвайте ютия, за да натиснете всички бръчки.


3

Сгънете тъканта . Вземете квадратен плат парче току-що сте зашит и го сгънете на две. Ъглите трябва да съвпадат идеално . Сгънете го отново от ъгъл до ъгъл . Вие ще имате четири парчета, които се припокриват помежду си .

4

Създай контур. Започвайки от края на тъканта , мярка към центъра и да направи марка с плат креда, за да покаже , че измерването е равна на половината от диаметъра на масата имате намерение да покрие. Вземете парче на низ, който също е равна на половината от диаметъра на масата, и я прикрепете към вашия плат тебешир . Също така прикрепете низ плат на върха на знака за тебешир преди това сте прави . Започнете от марки сте направили върху плата , и се простират на низ нагоре , докато тя е опъната . Леко се проследи дъга върху плата .

5

Изрежете и подгъва на плата. Използвайте ножици, за да намали около дъгата . Използвайте ютия, за да натиснете 3 /4 инча хем целия път около тъканта . Го формулирам на място. Използвайте шевна машина, за да зашият в подгъва премахване на щифтове , както и да отидете. Ако не разполагате с шевна машина , просто шият полите на ръка с игла и конец . Използвайте ютия, за да даде своя покривка окончателно преса.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/tables/1019039504.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.