Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Маси >> Content

Какви са размерите на сгъваеми маси

? Сгъваеми маси , датираща от 1686, според " Colonial мебели в Америка" отдавна служи една много полезна функция в ежедневния живот , чак до днес . Когато постоянна маса не се вписва в границите на една стая или на нуждата е само временно , сгъваема маса се вписва в сметката . Сгъваеми маси са на разположение в много форми и размери. Квадратни маси

маси карти често са свързани с сгъваеми маси , тъй като семействата често притежават едно . Традиционно се използва за точно това, което подсказва името, карти за игра , тя често се създаде за игра на четири ръце мост. Маси за карти обикновено са 36 -инча квадрат от 29 -инча високи, но квадратни маси сгъваеми също могат да бъдат намерени на 42 инча и Наем Правоъгълни Маси

Правоъгълни маси сгъваеми варират от малък 24 - инчов с 48 - инчов маса обикновено се използва за занаяти в стандарти от 30 инча на 60 инч , 30 инча на 72 инч и 30 -инчов с 96 - инчов размер, който се намира в кафенета в цялата страна.
< Бразилски>

кръгли маси

Кръгли маси сгъваеми често се използват във банкети и кръг в размер от 42 инча до 48 инча , както и цели 60 инча и обикновено в началото се на 72 инча диаметър.


Трапецовидност маси

трапецовидна маси

са на разположение в 24 - инчов с 24 - инчов с 48 - инчов и 30 - инчов с 30 - инчов от 60 - инчови размери.


Подковоносите маси

подковообразна сгъваеми маси често са използвани за търговски изложения и в ситуации, когато едно лице е , доказващи или преподават техника . Те се използват и за карти за игра , където дилърът щандове в изреза на масата. Те са на разположение в 48 - инчов с 72 - инчов , както и 48 - инчов с 96 - инчов и 60 - инчов с 66 - инчови размери.


Осмоъгълник Маси

< стр. > осмоъгълник сгъваеми маси са лесно намерени измерване 48 инча и са добро използване на пространството , когато другите форми ще заемат твърде много място .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/tables/1019039436.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.