Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Маси >> Content

Как да получите Scratch Out на стъклена маса

Стъклени маси са склонни да драскотини , но това не означава, че марките са постоянни . Леки драскотини по стъклени маси могат да бъдат отстранени с подходящо оборудване и грижи . Вместо за покриване на надраскване стъкло на маса с покривка за маса или място мат, атакува нулата непосредствено преди тя да стане по-дълбоко. Полировката драскотината с неабразивен продукти може да заличи марката , оставяйки стъклена маса търсите new.Things ви е нужно
руж бижутер е. Non - гел за избелване на зъби (по желание )
Electric буфер (по желание )
Lambswool полиране
битови клас амоняк
Топлата вода
спрей бутилка
Lint кърпа или хартиена кърпа
гумени ръкавици
Предпазни очила
Particle маска
<Бразилски > Покажи повече инструкции

1

разгледа нулата за да се определи неговата дълбочина . Всяко нулата 1/8 инча дълбоко или по-малко може да се борави на място. Консултирайте се със специалист за помощ премахване на дълбоки драскотини.

2

чисти таблицата с влажна кърпа без власинки или хартиена кърпа, за да премахнете праха и мръсотията .


3 < р > Нанесете количество руж бижутер четвърт размер на полиране тампон . Червило бижутер е тип на желязо - окис , наречена железен оксид , което е комбинирано с восък или грес свързващо вещество. Съединението се използва, за да полира благородни метали като злато и сребро , както и стъклени лещи , до силен блясък . Нанесете не- гел за избелване на зъби вместо руж бижутер .

4

Поставете предпазни очила и маска на частиците . Разтрийте полиране тампон над нулата на ръка или с електрически буфер , като се използва лека до умерена налягане.

5

Смесете 1/2 унция. на амоняк с 2 чаши топла вода в бутилка спрей. Спрей амонячен разтвор върху наскоро напомпа района. Избършете разтвора с кърпа без власинки или хартиена кърпа .

6

Изследвай напомпа района. Повторете стъпки от 2 до 5 веднъж или два пъти , ако нулата е все още видими .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/tables/1019039310.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.