Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Маси >> Content

Каква е височината на Cafe Таблица

? Café маси се предлагат в разнообразие от размери , форми и цветове. Heights се различават , както добре. Някои маси кафе са високи за столче за сядане или стои наоколо, докато други са по-кратки , за да се настанят по-малки или по-кратки столове. Независимо дали сте изграждането на вашия собствен или закупуване на маса кафене , вие трябва да получите усещане за пространството, което планираме да го постави на първо място . Помислете как си представяш хората, които използват таблицата , преди да се решат на коя височина за изграждане или закупуване . Standard Височина

Стандартната височина за маса кафене с редовни столове е около 30 инча, или 2 1/2 метра над земята . Височина може да варира от един или два инча и в двете посоки . Това позволява на стола, за да го пъхнете под масата , когато той не е се използва , и за хората да седят удобно в стола около масата . Краката им обикновено могат да се поберат под масата , и плота на масата е в оптимална височина за ядене или работи върху лаптоп с нормален стол.


Tall Маси

Някои маси кафе са по-високи . Те са предназначени за по-високите столове или изпражнения. Тези видове кафе маси обикновено са около 42 инча, или 3 1/2 метра висок . Върховете таблицата, са обикновено по-малки в диаметър от маси , които седят по-ниско до земята , защото по-широк плот ще направи таблицата по- най- тежки и по-податливи на падане. Някои от тези видове кафе Маси също имаме специална поставка близо до дъното на таблицата .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/tables/1019038919.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.