Как да си направим падащо меню за маса , прикрепен към стена

таблица A стенен падащия лист е истинско пространство сейвър независимо от неговата цел. A маса падащото може да се използва навсякъде е необходима плоска повърхност на случайна основа , да бъде засечено от начина, по който останалата част от времето . Закуска кътчета , занаятчийски зали, домашни офиси, малки помещения за хранене, перални помещения - дори детски стаи са всички помещения , които могат да се възползват от падащото маса , прикрепена към стената . Нещата ще трябва
един - от -4 - инчов борда , на 30 инча дължина
2 - от -4 - инчов борда , на 30 инча дължина
1 - инчов шперплат , 30 от 30 инча
30 - инчов непрекъснато панта
2 - инчови панти, 2
2 -по- 2 - инчов борда , 27 инча височина , 2
1 - инчови винтове за дърво
3/4-inch винтове за дърво <Бразилски> 3 - инчови винтове за дърво
Пробийте
отвертка
Котвите
боя или петна
Stud Finder

Покажи повече инструкции
е. 1

Намери шипове в стената, където имате намерение да използвате за вашия падащото маса с търсач родословни . Братства са обикновено на всеки 18 инча.

2

Mount на 2 - от -4 - инчов плосък срещу стената , така че горният ръб е на 28 см от пода за стандартна височина за хранене. Пробийте пилотни дупки и завинтете на шпилките в най-малко две точки . Това е монтаж клин на масата .


3

Нанесете непрекъсната шарнира на един - от -4 - инчов борд и 30 - инчов ръб на шперплата с 3/4-inch дърво винтове , свързващи две парчета, така краищата подреждат гладко и парчетата са долепени плътно заедно.

4

Прикрепете 2 - инчов панта на всеки 2 -по- 2 - инчов крак от едната страна на парче така завой пантата е в края на крака е.
5

Изравнете 28 - инчов - дълги краката на масата , така че краищата на 2 -по- 2 - инчови са съчетани с ъглите на 30 . - инчов квадратен шперплат срещу непрекъснато шарнира. На 2 - инчови пантите на краката трябва да бъдат изправени пред непрекъснато шарнира. Завийте пантите в дъното на масата с 3/4-inch винтове за дърво .

6

Сгънете краката плоски срещу дъното на масата. Сгънете нагоре по една - от -4 - инчов парче. Стойка събранието маса на края, с една - от -4 - incyh клапата на върха.

7

Плъзнете събрание към зацепката така на ръба на един - от -4 - инчов клапата припокрива край на 2- инчов зацепката се . Дъното на плотове " трябва да почива срещу пода.

8

Пробийте пилотни дупки в двата края на един - от -4 - инчов клапата и на всеки 5 инча между . Я закрепете към зацепката с 3- инчови винтове за дърво , скрита в гората малко . Запълнете дупките за винтове с дърво шпакловка и изглаждане на разстояние .

9

Повдигнете долната част на плота . Краката трябва да се развиват , докато повишаване на масата. Paint или петна , както желаете.

A свистящ звук в Bosch съдомиялни

Енергийна ефективност , пестене на вода и обикновено изключително тих, Bosch миялни машини не свирка , докато те работят . A Bosch миялна машина , която започва да произвежда свистящ звук може да бъ

Περισσότερα >
Как да инкрустация Copper Into Wood

Изкуството на украсяване на дърво с медна датира от времето на династията Цин в Китай (1644-1911) , когато сложни дизайни са инкрустиран в дърво с медна плоча и често емайл. Изкуството на медна вложка

Περισσότερα >