Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Patio Мебели >> Content

Веранда Ideas Swing Frame

A верандата люлка рамка може да бъде прекрасна и преносим начин да добавите открит фокусна точка и място, на тихо съзерцание до вашия дом . С дясната рамка , верандата люлка да добавите красота и функционалност и да е част на вашия двор , двор или градина. Изборът на верандата люлка рамката, която отговаря на вашите нужди и открито си естетически е ключът към извличане на максимума от своя суинг . The A- Frame

An A- рамка е най-разпространеният вид на движими верандата люлка рамка. Тази рамка наподобява структурата, която побира до детска площадка люлка набор . Той може да бъде направен от дърво или метал , и то често оборудвани с балдахин , за да се запази слънцето и дъжда, на разстояние от тези, наслаждавайки се на люлка . Това е относително лесно да се изгради .


Постоянен Cross -Bar Frame

За тези, които искат по-постоянно разположение за тяхното верандата люлка, настройка на крос- бар осигурява изключителна стабилност и сила. Този вид конструкция наподобява широка врата. Това най-често се състои от три части на дърво . Две дебели мнения са потънали в земята и трето мнение е , обезпечени в горната част . Люлката виси от горната лента .

Укрепване на две вертикални публикации с бетон за допълнителна стабилност . Можете да растат многогодишни растения за кръстосано - бар рамка , защото тя не се движи от едно място на друго .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/patio-furniture/1019038535.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.