Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Patio Мебели >> Content

Как да направим един председател Lawn Tote С Webbing

Сгъваеми столове за трева са разностранни парчета от мебели, които са удобно да има под ръка за всички видове външни поводи. За футболен мач , пикник , екскурзия до плажа или на открито неофициална среща , за трева столове са леки и лесни за носене. Когато направите донесе стол морава с вас, това е удобно да има бърз чанта мъкна да го поставите в , така че можете да имате свои ръце свободни да носят безкраен брой други неща, които може да се наложи да носите със себе си . Осъществяване на шезлонг мъкна е бърз и лесен проект, който може да бъде завършена в рамките на няколко hours.Things ви е нужно
Canvas плат
Ролетка
Ножици
Cotton ремъци
Координиране нишка < Бразилски> Pins
Size 16 шевна машина игла
Шевни машини MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете дължината и ширината на вашата морава стол. Добавете 2 инча до всяко измерване и пиша тези номера надолу.

2

Измийте и подсушете вашия платно плат и отрежете всички теми , висящи от ръба . Изгладете плата с настройка за гореща пара за отстраняване на бръчки. Поставете върху равна и твърда повърхност .


3

Изрежете два правоъгълника от вашия платно плат. Всеки правоъгълник, трябва да бъде със същия размер като измерванията , което сте записали .

4

Поставете платно правоъгълници дясната страна заедно и пин около два къси края и един дълъг ръб. Промяна на игла за шиене с размер 16 иглата , която ще ви позволи лесно да шият през тежък платно плат .

5

Зашийте около трите закован краищата с прав шев и половина - инчов шева . Бод зад игла в двата края на вашия шев за защита на вашите шевове.

6

Намалете силата на горния суров ръба на стола си морава мъкна ¼ - инчов целия път наоколо . Желязо тази кошара на място. Сгънете надолу допълнителен инч по целия път наоколо и желязо на място. Pin сгънатите ръбове .

7

Нарежете 32-инчов дължина на памук ремъци . Стич двете суровини завършва с зиг-заг бод да се предотврати краищата разнищване .

8

Поставете единия край на лентата на памука да бъде в началото на всеки страничен шев на чантата , за да създадете ремък за носене . Центриране на лентата над шева и подредят на края на лентата , така че да отговаря на сгънатия долния ръб на горната част на чантата платно. Pin на място.

9

Зашийте около целия горния край на торбата , с помощта на прав шев и ¼ надбавка инчов шев . Отделете малко време, шиене над лентата на памук. Бод зад игла в двата края на вашия шев .

10

Подстригване излишните теми и превърнат вашата чанта на лицевата страна . Поставете сгънати шезлонг в чантата си .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/patio-furniture/1019038360.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.