Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Patio Мебели >> Content

Как да се определи Валцувани или Serpentine Arms върху смола плетени столове

? Известен с това е дълготрайност и ниски разходи за поддръжка , ракита мебели е един от най-силните видове градинска мебел има. Тези характеристики , съчетани с това е елегантен външен вид , прави ракита популярен избор за патио мебели . Въпреки това е трайност, с течение на времето комбинацията от натрупване на елементи като вода и слънце и да носят от мека мебел може да предизвика вашия ракита мебели, като столове , да губят тръстика , деформират или счупят. Определяне на ракита мебели е сравнително прост процес и може да се осъществи с неща като мокра кърпа и няколко пирони . Нещата ще трябва
Reeds
мокра кърпа
Hammer
Пирони
Тежкотоварни ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Накиснете замяна тръстика във вода за един час . Вземете тръстиките навън и натиснете всички излишната вода от тръстиките .

2

Огледайте ръката на вашия плетен стол за увиване . Накиснете кърпа с вода и поставете кърпа над изкривеното част на рамото на стол. Отстранете кърпата след един час или два и препозициониране на тръстиката обратно на мястото си . Поставете няколко нокти в тръстиките под облегалката на стола и го оставете да изсъхне .


3

Огледайте ръката на вашия ракита за счупени или липсващи тръстики . Виж за отправна точка , когато липсващата тръстиката прекъсна . Тек счупеното парче и довърши останалата тръстика парче надолу с малък пирон или две .

4

Започнете нова отправна точка , като тръстика и го прикова под облегалката на стола . Започнете да следват дизайна на стола, периодично затягане и заковаване един пирон под ръка , за да се осигури на тръстиката в място .

5

Поставете стола в стаята температура на околната среда или извън нея , където това е изложен на пряка слънчевата светлина и я оставете да изсъхне .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/patio-furniture/1019002899.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.