Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Табуретки >> Content

Как да Reupholster възглавница -Top Османската

A възглавница - отгоре табуретка е табуретки , че изглежда, че има спорна възглавница отгоре. Понякога възглавницата на изкуствена дори ще има един бутон в средата . Осъществяване на калъф за този тип табуретка е малко по- сложно, защото вие също ще искате тя да се запази стила . Това означава, че си готов капак ще прилича на горната възглавница и има своя топ и пола се присъедини заедно. Нещата ще трябва
Tape мярка
тебешир Fabric
Tailor е. Pins
Шевни машини
стрейт едж
1/4-inch дебел кабел е. Iron

Показване повече инструкции

1

Wash и желязо си плат , така че той няма да се свие . Измерете ширината на горната част на Османската . Измерва се височината на възглавницата от върха към основата . Добавяне на два пъти тази височина плюс 6инча да си ширина измерване. Измерете дължината на Османската . Добави дължината на два пъти височината плюс 6 инча за вашия измерване дължина. Нарежете си горния капак .

2

Поставете капак с лицето надолу . Мярка от горния ръб с помощта на измерване на височината и 2-1/2 инча. Начертайте линия, при това измерване паралелно с горния ръб . Измерете нагоре от долния ръб и да използвате една и съща височина и 2-1/2 инча. Направете марка . Начертайте линия с шивашки креда успоредно с долния ръб . Повторете за двете страни . Трябва да видите две тебеширени линии, които образуват квадрат във всеки ъгъл на плата . Изрежете квадратите по тебеширени линии на всеки ъгъл .


3

Поставете дясната страна на плата заедно и закачите 1/2-inch шева по протежение на всеки ъгъл . Зашийте си ъгли. Превърнете капак с лицевата страна навън и тя да пасне на табуретката . Ако искате да закръглите ъглите за по-добър баланс , понижаване на горния ъгъл на всеки ъгъл шев , докато капакът се вписва как предпочитате . Оставете капака на дивана .

4

Измерете периметъра на дивана и се добавят 4 инча. Изрежете лента от плат, за тази дължина, която също е 4 инча . Изрежете 1/4-inch дебел кабел към тази дължина . Сгънете тъканта , със странично лице навън , наполовина надлъжно поставяне на кабел в гънката . Зашийте стегнат шев по дължината на кабела.

5

своя ПИН за увит кабел към капака си в разгара на връзката между Османската база те и възглавницата. От гледна точка на кабел трябва да се изправим и сурова тъкан страна трябва да е обърната надолу. Препокрийте края на кабела половин инч и махнете капака . Зашийте покрита Cording върху капака отгоре. Поставете капака обратно на табуретката .

6

Добави 33 инч до измерване на периметъра , както и един инч на присъединяване шев . A присъедини шев е мястото, където се присъедини парчета плат заедно, за да направи по-дълго парче плат . Измерете височината на Османската от дъното на кабела на пода и се добавя 1 инч за шевове и подгъви . Нарежете си страна плат.

7

Припокривайте лявата страна на ъгъла с 2-1/2 инча от страна плат. Сгънете под половин сантиметър от горния ръб и пин тъканта на горния капак. Увийте плат 2 инча около ъгъла с горния ръб все още сгънати под половин инч и щифт . Сгънете тъканта обратно наляво два инча ( това трябва да ви отведе до ъгъла ) и пин плата. Обърнете тъканта по табуретки страна с горния ръб сгънати под и пин на всеки 4 инча до 5 инча. Спрете възлага 4 инча от десния ъгъл .

8

Намерете място върху плата , където тя ще се превърне в ъгъла . Pin това място в страничната плата. Продължи 2инча правото на това място и сгънете плата под и в ляво . Line тъкан под горния ръб с горната тъкан и ПИН чрез към капака . Продължи 2инча надясно до ъгъла , и 2 инча последните ъгъла. Pin страничната плата към капака . Сгънете страна тъканта обратно 2 инча до ъгъла и ПИН чрез към капака . Продължи към следващите две ъглите повтарящи се всеки процес, неравностите по кожата в ъглите .

9

Pin страничните ръбове заедно , когато тя се присъединява след като са преминали около дивана . Свали си шапката и шият страничния ръб плат шев първо с 1/2-inch шева . Зашийте 1/4 инча от дъното на кабела и приложете пола си на горния капак. Продължи около дивана . Поставете капака на дивана и пин си дължина. Зашийте си подгъва на всички наоколо. Гладете плисета на всеки ъгъл .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/ottomans/1019002667.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.