Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Други мебели >> Content

Как да се изгради вграждане Cabinet Между братства в Баня

A вдаден шкаф , вграден в шипове на стената е просто решение за баня , които се нуждаят от лекарство, шкаф или допълнително място за съхранение . Чрез изграждане на кабинет директно в шипове стената, която може да се избегне като към безпорядъка в банята си , тъй като самият кабинет няма да заемат всяко подово пространство . След като сте изградили своя укрепена кабинет можете да го използвате, за да съхранявате вашите допълнителни тоалетни принадлежности , бельо или лекарства . Нещата ще трябва
Stud Finder
Pencil
Blueprints
Meter придържаме
дървена ламперия
Циркуляр
Nail пистолет
1/2-inch шперплат
Метални панти ( 2 )
боя или петна в
Покажи повече инструкции
е. 1

Намерете шипове в стената, където възнамерявате да инсталирате своя кабинет , като се използва търсачка Stud . Маркирайте позицията на гърба на кутията на стената с молив . Проверка на плановете за къщата си , за да бъдете сигурни, не водопровод минава зад стената между шипове , които сте избрали .

2

Равен правоъгълен шаблон за вашия шкаф на стената с молив . Следва да се изготвят вертикални стени на шкафа само в краищата на болтовете на стената и измерване между горната и долната част на матрицата трябва да бъде равна на желаната височина на кутията . Използвайте метра пръчка да изготвят своите линии , така че те са прави .


3

Използвайте гипсокартон трион за рязане чрез сухото строителство по линиите просто теглеха . Изрежете шаблона и да зададете правоъгълно парче от гипсокартон настрана. Вие ще изгради своя кабинет рамка директно в пространството, което току-що отвори в стената.

4

Нарежете лист дървена ламперия с циркуляр на ширината и височината на вашия кабинет , за да служи като задния панел . Поставете панела изправено вътре в пространството на стената и го закрепете на място от шофирането нокти от пистолет за пирони чрез панела заедно четирите краища.

5

Construct панелите отгоре, отдолу и странични за вашия укрепена кабинет рамка , като ги рязане на листове от 1/2-inch шперплат. Използване на циркуляра , нарязани два листа шперплат на ширината и дълбочината на вашия кабинет за горните и долните панели . За страничните панели , нарязани два листа шперплат до дълбочината на шкафа , а височината , минус един инч.

6

Плъзнете долния панел в пространството на стената , така че е плътно на дъното. Карам ноктите от пистолета на ноктите чрез долния панел в задния панел и стенни болтове да я закрепете на място. Поставете горния панел плосък срещу горната част на пространството на стената и да го заковем по подобен начин .

7

Монтирайте страничните панели . Плъзнете страничните панели вертикално в място между горните и долните панели , така че те са изравнени с шипове в стената. Прикрепете страничните панели от шофиране ноктите от пистолета на ноктите чрез панелите в шипове на стената и в панелите отгоре, отдолу и обратно по ръбовете.

8

Mark желаната позиция за каквито и рафтове , които искате да инсталирате във вашия кабинет , заедно страничните панели в молив. Нарежете вашите рафтове от 1/2-inch шперплат с помощта на дълбочината на шкафа и измерване на ширината , минус един инч.

9

сандвич рафтовете хоризонтално между страничните панели , където сте направили марка . Прикрепете ги от шофиране ноктите на ъгъл надолу през ръбовете на всеки рафт в страничните и задните панели на рамката на шкафа .

10

Изрежете врата за вашия кабинет от 1/2-inch шперплат използване на ширината и височината на измерванията на вашия кабинет . Инсталирайте две метални панти по протежение на един ръб на вратата , пускането на всяко едно около един инч от ъгъла , и завийте на другата страна на всяка панта в рамката на шкафа .

11

боя или петна си укрепена стена шкаф. Можете да изберете да рисува или петно ​​на кабинета да се съгласуват със съществуващата схема за баня декор или да го превърне в един скрит шкаф чрез боядисване на вратата в същия цвят като стената.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/other-furniture/1019037669.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.