Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Други мебели >> Content

Домашно Cedar Chest

Домашно кедрови сандъци които обикновено се използват за съхранение на дрехи и спално бельо. Естественото масло в гората възпира бъгове , гниене и влага. Въпреки че е важно да се запази вътрешната страна на кедър гърдите недовършени, можете да украсите външната страна на гръдния кош , за да се поберат вашия стил и интереси. От основен естествен вид на проекти , създадени с шаблони , всичко, което трябва са няколко доставки и творческо въображение, за да се изработи домашно кедър гърдите на всички ваши приятели ще завидят . Стоки, необходими

няколко стоки, необходими за изграждане на дървена кедър гърдите включват кедър украса или предварително нарязани кедрови дъски , лепило за дърво , панти, дрелка , винтове , чук, дървени дюбели и ноктите . Количеството на доставките зависи от размера на гърдите . Дървена планове гърдите са достъпни в много магазини за подобрения в дома си и онлайн . Настрана от тези елементи , за да съберете няколко занаятчийски доставки, като например бои, петна и шаблони , за да персонализирате вашия кедър гърдите .


Stain

За класически естествен вид , оцвети домашно кедър гърдите със светло или тъмно петно ​​, за да отговарят на вашите предпочитания. Ако дървото е нелекувана, следвайте указанията на кутията на петна и да започнете. Ако дървото има предишна покритие върху него , вие трябва да използвате мебели източване на продукт за премахване на финала преди да нанесете един слой на петното . Добави палто от полиуретан , за да запечата петно ​​на гърдите . Полиуретан и петна са на разположение в повечето дома подобрение и хардуер магазини. Paint една малка част от петното от вътрешната страна на гръдния кош , за да тествате цвета на петна преди да започне , ако предпочита.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/other-furniture/1019037638.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.