Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Други мебели >> Content

Как да си направим Тапицерия Таблица

Правилната височина , дължина и настройка на работната маса ще направят вашата тапицерия проекти се събират по-бързо, с по-добри резултати. Тапицерия разчита на големи , организирани парчета плат , които често са по тежки ролки. Ако неуправляван , тъканта става набръчкана, изкривени или улов на трески или по-лошо . Изгради проста маса тапицерия и вашите проекти ще бъдат по-ефективни , без прекалено много изненади . Размери

Той винаги е необходимо да се огъват и участък при кандидатстване плат на почти всичко . Масата трябва да бъде най- подходяща височина , така че не е нужно да се огъват надолу, докато в същото време е достатъчно ниска, така че можете да стигнете през него , без прекалено много проблеми . Височина от 30 инча е почти прав. По-големите проекти също изискват адекватна ширина , така че можете да ги включите във всеки един ъгъл, и достатъчно дълъг, за да се настанят плат, или може би дори два проекта, рамо до рамо . Може само един лист 3/4-by-48-by-96-inch ламиниран ПДЧ е само за дясната повърхност за маса тапицерия. Не използвайте шперплат или нещо без хлъзгав , ламиниран повърхност; ламинирано ПДЧ е съвършен. Тя разполага с постоянно твърд , гладък повърхност, която позволява проекти да се плъзгат по своя воля , без кука плат на трески , пукнатини или неравни повърхности .


Frame

Използвайте винтове, за да се изгради правоъгълна рамка от две - на - четири копчета . Рамката трябва да бъде малко по-малък от ламиниран частици , така че има един стърчащ около периметъра . Това предпазва от плат от наваксване по неравни шипове , и дава за захващане област, ако трябва да се движат около масата . Пуска се поне една родословна хоризонтално през центъра на рамката, за да добавите сила за по-големи проекти , като дивани , които могат да се нуждаят от допълнителна подкрепа. Изрежете по-голяма, с четири по - четворки за крака и завийте едно във всеки ъгъл и една в центъра на двете страни в подкрепа на средата. Поставете ламинирано ПДЧ върху плоска повърхност , поставете рамката на частици с главата надолу и го завинтете към рамката. Обръщане на масата над когато зашили върха.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/other-furniture/1019002442.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.