Как да се изгради и да организират CD Rack

Има много фактори , които излизат в закупуване и уреждането на CD багажник . Човек трябва да основе своето решение относно количеството на CD-та , необходими за да се съхранява и наличната в дома им пространство. Това отнема време , усилия и дисциплина, за да откриете, че перфектен ( или близка до идеалната ) мач. Тази статия отива над някои стъпки, за да се гарантира, че най-разумният продуктът е закупен . Инструкции
Как да се изгради и да организират CD Rack

1

Определя какъв тип CD багажник се вписва вида на CD купувач и да сте. Ако сте богат колекционер обикновено добавяне на стотици компактдискове в колекцията си всяка година , основно 100 -CD багажник няма да бъде достатъчно за вас. Въпреки това, ако имате само около 50 или така CDs само така можете да имате любимите си песни , малък багажник ще бъде най-умните купуват. Определете си количество.

2

Решете къде си CD багажник ще се намира , и колко място е достъпно за CD багажник . Това може да е добра идея да се вземат някои измервания с помощта на лента мярка на вашето местоположение , за да получите правилните размери . Сега е време да отида до магазина .


3

Изберете дестинация , в която да отидат за закупуване на вашия CD багажник . Всяка мебел или домашен уред магазин ще са достатъчни. Ikea , Home Depot и Target всички сме потенциални дестинации за покупка. Докато пазаруване, имайте нужди количество ум и потенциални измерения. Това ще гарантира, че можете да закупите CD багажник , който е възможно най-доброто решение за вашите нужди. Ако не намерите нищо подходящо , опитайте с друг магазин или може би да отидете онлайн и да се направят някои изследвания на други налични продукти.

4

Сглобете CD багажник . Повечето CD стелажи правят изискват някакъв монтаж . Тъй като всички CD стелажи са различни, най-добрият начин да се събере CD багажник е да следвате инструкциите, включени с продукта. Повечето инструкции са основни и лесни за следване , с обозначени всички части и основни инструменти, предоставени .

5

Организира CD багажник . Има безброй начини да се организират CD багажник, един от най-честите същество Буквеното . Осъществяване на CD багажник азбучен ще позволи намирането на повечето от вашите CD-та е доста прост процес . Ако имате голямо количество дискове , азбучен може да бъде начин да отида. Въпреки това, съществуват други ефективни начини също . Поредица , по жанр , и автобиографичен са други общи и приемливи начини , за да подредите вашите CD-та.

My GE Spacesaver Washer тече

A изтичане перална машина може да наруши не само си домакински задължения ; тя може да доведе до увреждане на вашия дом , както добре. Да бъдеш в състояние да се идентифицира източника на теча ви позв

Περισσότερα >
Видове Caster Стволовите

Casters прикрепят към дъното на много често използваните предмети, включително офис столове и колички за пазаруване . Колелцата служат като многопосочни колела, които променят своята посока, за да се

Περισσότερα >