A DIY Notebook Stand

Всеки, който е прекарал много време в работа на лаптопа е наясно за това как горещи лаптопи могат да получат . Тази прекомерна топлина не само е вредно за самия лаптоп, но също може да стане доста неудобно , ако вашия преносим компютър почива в скута си . Вместо да харчите много пари за търговска бележника щанд , има много начини да ги правят с помощта на елементи от около къщата си . Докато сте в състояние да пазят Вашия лаптоп подпрян в един ъгъл на някаква структура , която сте създали един лаптоп щанд. Нещата ще трябва
2 плоски ленти от алуминий
Nut и болт
Пробийте
изолирбанд
Картонена кутия
Pen
Ruler
катер Box
Craft залепете на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Aluminum Notebook Stand

1

Bend лентите на алуминий в "L" форми. Точната дължина на алуминия зависи от дължината на раздел клавиатурата на вашия лаптоп . Дължината на клавиатурата плюс още 6 инча ще бъде достатъчно, за да се изгради тази стойка. Алуминият е достатъчно гъвкава , че можете да го огънете на ръка. Използвайте касата или пасивно изправена ъгъл и се огъват на алуминия около него да се създаде точна ъгъл 90 градуса (място на завоя 6 инча от края на всяка лента ) . Сгуша краищата по -дълги ръце по същия начин. Този кратък сегмент трябва да бъде само около един инч висока като неговата цел е да се предотврати лаптопа от изпадане на стойката.

2

Пробийте отвор 1 инч от върха на късо рамо на всяка алуминиева шина . По-кратките оръжията ще бъдат на гърба на щанда на преносим компютър, така че оста, за отваряне и затваряне на него трябва да бъде поставена там .


3

Покрийте краищата на алуминия с изолирбанд . Изграждане на лента от двете страни на отворите малко, за да се създаде буфер, който ще попречи на ръцете от разпространение твърде далеч един от друг .

4

Screw ръцете заедно. Разхлабете гайката , когато искате да се срине притежателя на преносим компютър, и го завийте плътно , когато тя е в отворено положение. Когато са отворени , ъгълът на въртене трябва да образуват ъгъл от 90 градуса , така че стойката е в състояние да се изправи сам по себе си . Вашият лаптоп трябва да бъде в състояние да се поберат в държача в един ъгъл, вдигна на гърба от почивка на съединените ръцете .


Eco - Friendly Notebook Stand

5

Нарисувайте два клиновидни форми върху повален на изчакване картонена кутия тежкотоварни . Клинът трябва да е със същата дължина като вашия преносим компютър с устни на дъното да държи вашия лаптоп на място. Ъгълът на горния ръб на клина трябва да бъде ъгълът искате вашият лаптоп поддържа в . Уверете се, че зоната, която рисувате върху не е огънат или деформиран по някакъв начин , тъй като това ще доведе до отслабване на щанда .

6

Начертайте правоъгълна лента със същата ширина като вашия лаптоп плюс допълнително 2 инча ( лентата трябва да се простира отвъд краищата на лаптоп ) . Лентата трябва да бъде с ширина 2 инча.

7

Изрежете всички три форми с нож кутия. Mark 1 инч от всеки край на правоъгълна лента , и нарязани на 1 - инчов бразда навътре , че е със същата дебелина като картона ( различните части на щанда ще се заключват заедно в тези пунктове ) . Нарежете подобен канал на дъното на всеки клин брой 2 сантиметра от гърба.

8

Съберете парчета заедно . Правоъгълни актове лентата като подкрепа за клиновете , така че те са в състояние да се изправи . Ако дъното на клина не почива напълно на масата , нарязани на каналите малко по-дълбоко . Залепете парчета заедно за допълнителна подкрепа.

Как да Отстраняване на император Стенен часовник с камбанки

Emperor стенни часовници , известни също като дядо часовници, играят камбанки на четвърт час . Тези очарователни часовници понякога излизат от синхронизация, и камбанки играят в грешното време . Может

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Out на елен рогата

еленов рог полилеи са естествен начин да декорирате дома си . Мъжките елени растат и да хвърлят своите еленови рога всяка година; което означава, че рога полилей може да се направи , без да наранява м

Περισσότερα >