Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Media Storage >> Content

Как да изберете Audio & Носители за съхранение шкафове

шкафове Audio и носители за съхранение осигуряват безопасни и атрактивен начин да се организират и да покажете вашата система за домашно кино и вашите колекции от музика , филми и видео игри. Media съхранение идва в много стилове , с различни материали и функции, за да отговарят на вашия вкус , домашен декор и бюджет. Нещата ще трябва
домашно кино предавка
Audio /видео медии мярка
Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Мярка наличното пространство за нов аудио и шкафове за съхранение на медиите. Размерите на мебели за съхранение се появи на полето , или можете бързо да се измери модел дисплей в магазина.

2

Вземете един бърз списък на оборудването, което вече притежавате . Ако вашият домашен театър се състои от аудио /видео приемник , DVD или Blu -Ray плейър и широкоекранен телевизор , може да се наложи само да стои с TV шкаф за съхранение на две - рафт отдолу. Ако имате CD плейър, касетофон , VCR и игралната система , с гнездо на кабели зад тях на змия , компонент рейка аудио до стойката за телевизора може да бъде най -добрият вариант. Ако очаквате да разширите вашата система по-късно , погледнете шкафове за съхранение с достатъчно пространство, така че ще има място за растеж .


3

Търсете аудио шкафове за съхранение, които идват със стъкло или дървени врати или някакъв друг вид покритие за компонентите вътре . Стъклени врати позволяват да показвате вашата оборудване. За подредено представяне в традиционен декор, дървен шкаф за съхранение с масивни врати ще затворят до скрил всичките си компоненти и присъства само фасадата на глоба парче на мебели.

Каквото и да изберете , врати значение, защото аудио оборудване генерира много статично електричество , което привлича прах и мъх като магнит. Врати ви държат оборудване чисти .

4

Уверете се, че аудио кабинета е добре проветрено в гърба, с дупки за маршрутизация на аудио- видео кабели и захранващите кабели . The A /V приемник генерира значително количество топлина , особено при висока сила на звука , така че имате нужда от проветриво кабинет .

5

Помислете за вашите навици за колективно управление и бъдещите изисквания за съхранение при избора медийни шкафове. Модулни системи работят добре за отглеждане на филмови и музикални колекции , защото можете да добавите съхранение , колкото е необходимо да се разширява.

Бъдете наясно, че ако имате намерение да увеличи значително колекцията си , марката и стила на кабинета си купите днес не може да бъде на разположение през следващата година . Така че, ако си 300 -DVD шкаф запълва , може да не бъде в състояние да намери съвпадение на кабинета да отида с него по-късно . Ще бъдат оставени с избора или несъответстващи шкафове за съхранение или закупуването на нов , по-голям кабинет .

6

Погледнете единици за съхранение с регулируеми рафтове . CD-та и DVD и Blu - лъчи случаи са всички различни височини , когато е монтирано на рафт като книги. Трябва да сте в състояние да коригира рафтове да държи различни видове медии . Както и с аудио шкафове , можете да си купите затворено носители за съхранение с врати, за да прикрие вашата колекция или отворени cabinents за показване на всички заглавия.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/media-storage/1019002415.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.