Изграждане на стена звено Entertainment Center От шкафове

Резервни шкафове са един от най- изненадващо полезни находките в гаража на продажбите, спестовност магазини или като - е раздела в IKEA . Привидно безполезни за лицето, да се отървем от тях , тези шкафове могат да бъдат включени в зашеметяващ брой проекти и ще спести строителя много време и усилия , поради тяхната организирана съхранение, люлеещ се врата и способност да поддържа теглото си. Много DIY -тели използват тези шкафове като градивни елементи при създаването на нови развлекателни центрове или звена за съхранение на стената . С няколко шкафове и масивна дървесина борда или две, за да ги свържете , че е лесно да се създаде център за забавления . Нещата ще трябва
2 съвпадение шкафове
две подкрепа платки - 1/2 инча височина с помощта на същата дълбочина като шкафовете и ширината на двете шкафове комбинирани плюс две фута
Пробийте
Фрези <Бразилски> 1 - инчови винтове за дърво
два рафта платки - 1/2 инча висок от два фута широк от дълбочината на шкафовете
ниво Carpenter е. Fabric
Дърводелски телбод MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Изключете и двата шкафове с главата надолу , и задаване на една от дъските на върха на тях . Плъзнете шкафовете до краищата на дъската , докато краищата на кабинета са изравнени с ръба на дъската.

2

издупчване една дупка надолу през борда във всеки ъгъл на всеки кабинет . Закрепете дъската за да шкафовете с 1 - инчови винтове за дърво на .


3

Флип асемблирани шкафовете над , и повторете процеса в стъпки 1 и 2 за другия борд .

4

Позиция една от двете шелф дъските , където искате тя почива между два кабинета . Отбележи местоположението му с линия на една от стените на кабинета ; използвате молив, за да се тегли чертата . Премахване на срока на борда , и пробийте две равномерно разположени отвори, през които линия на стената шкаф в кабинета.

5

Поставете рафта , както и използването на молив или дълъг винт , за да маркирате , където вие трябва да създадете дупки от страна на рафта , че се приведе в съответствие с тези в стените на кабинета . Издупчване на две дупки в стената на рафта по местонахождението на маркировките . Поставете рафта на място с помощта на два винта за дърво , идващи от вътрешността на корпуса.

6

Настройте нивото на рафта на борда , и настройте необвързана страна на рафта до рафта е ниво лявата надясно и пред - към-гръб . Начертайте дълго молив линия на стената на шкафа , за да отбележи местоположението на необвързана страна на рафта си . Издупчване две равномерно разположени отвори, през тази линия , а след това се премести в позиция на рафта и издупчване дупки в страната на рафта през тези дупки в стената на кабинета . Поставете рафта на място с два винта за дърво , идващи от вътрешността на корпуса.

7

Stretch тъкан по протежение на гърба на откритата част на развлекателен център , и да го приложи по протежението на една страна . Опънете плат здраво , и да продължат да щапелни плата в кръг. Оставете един ъгъл или раздел unstapled във всяка стелажи отделение , така че можете да стартирате електрически кабели през него.

Разстояние между гама & микровълнова печка в кухнята

Съвременните кухни са всичко за удобство и достъпност. Инсталиране на микровълнова печка в диапазона пести време и се подобрява външния вид на храната си по подготовка на площ . Няма твърди и бързи пр

Περισσότερα >
Как да спечелим една Waterfall Таблица

Елегантният дизайн на маса водопад идва от нейните плавни криви. A маса водопад е една маса, изработена изцяло от един лист от плексиглас . Подкрепата идва от две извити крака от двете страни на маса

Περισσότερα >