Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Матраци >> Content

Какво прави Tempur - Pedic Матраци толкова специално ?

Tempur - Pedic произвежда матраци пяна с памет . Тези матраци равномерно разпределят телесно тегло , премахване на болезнени точки на натиск върху по-тежките части на тялото . Tempur - Pedic е първият производител на матраци пяна с памет , както и много проучвания са направени , за да се разбере техните ползи и производителност. След въвеждането на тази иновативна марка , имало брой на матраци , произведени със същата технология. С високата цена на матраци Tempur - Pedic , че е полезно да се разбере това, което ги кара да си струва цената . История

Технологията използва за направата на пяната с памет матраци Tempur - Pedic първоначално е бил разработен от НАСА в началото на 1970 г. , като начин за усвояване на налягането и за подпомагане на астронавтите по време на излитането . Той е работил толкова добре, че учените осъзнаха, че биха могли да използват пяната в матраци. Tempur - Pedic матраци пяна с памет са били първите, на такива легла , произведени през 1991 година в Швеция и са въведени в САЩ през следващата година. Според Tempur - Pedic , неговите матраци са най- силно се препоръчва в Америка.


Quality

матраци Tempur - Pedic са произведени с високо качество виско - еластична пяна под патентован процес . Фирмата разполага със собствени производствени предприятия , така че тя може да контролира качеството на своите продукти. Компанията е толкова уверени в своите матраци , че те идват с 20 - годишна ограничена гаранция. Много други матраци пяна с памет са произведени с пяна , произведени в други страни , като се използват нискокачествени материали. Няма начин да бъдат уверени , че дунапренени матраци друга памет имат качеството те казват, че имат . Продажба и Наем Ползи

Хората, които страдат от болки в гърба , мускулни болезненост , неспокоен сън и главоболие често намират облекчение , след като заспал на Tempur - Pedic пяна с памет матрак. Матракът съответства на формата на тялото ви , така че в по-тежки области, като например бедрата и раменете, матрака компресира повече , отколкото само на малките на гърба или краката . Това облекчава болезнените точки на натиск и позволява на гръбначния стълб да бъде правилно приведено в съответствие , точно както когато сте в изправено положение . Това е вярно и за страна , стомаха и гърба , така траверси . Тялото ви ще се отпуснете и ще можете да спите спокойно през цялата нощ .


Устойчивост

матраци Tempur - Pedic са устойчиви и са трайни в продължение на много години и да се върнете към първоначалната си форма дори след години на употреба. Други матраци пяна с памет не са толкова издръжливи и бързо ще започнат да губят способността да подкрепят своите контури на тялото. Пяната често не отговаря на тялото си и да не скача обратно към първоначалната си форма .


Ценообразуване

Докато цената на Tempur - Pedic матрак е по-висока от повечето традиционни innerspring легла , тези матраци не се продават с голяма надценка , само за да бъде пуснат в продажба на " отстъпка ". Цените за матраци Tempur - Pedic са съгласувани в цялата страна и от склад за съхранение , така че не е нужно да се пазарува и да преговаря за най-добрата сделка , както го правиш с други матраци пяна с памет .

< Бразилски>


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/mattresses/1019002185.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.