Как да шият на калъфа

A обичай годни калъф ще защити вашите мебели и да обновите стар или непривлекателен парче мека мебел . Въпреки че можете да си купите на кълъфки , те често се поберат лошо , изглежда немарлив и не останат по местата си добре . Да създавате свои собствени потребителски -Fit кълъфки е по-лесно , отколкото може да се очаква и по- добра алтернатива на reupholstery . Нещата ще трябва
Муслин или стари чаршафи
T -образни тапицерски игли
Шевни ножици
Тапицерия тегло конец
Тапицерия плат или декоратор
тръбопроводи или Cording по желание
Шевни машинни
Тежка шевни игли
Fabric маркер MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Отстранете всякакви разхлабени възглавнички от стола или дивана. С цел да се направи по поръчка калъф , създаде модел да се поберат вашия диван или стол . Започнете с една ръка и го заставам с муселин или стари чаршафи. Издърпайте я плътно към облегалката на стола . Pin по желания шев линии с Т- щифтове и го маркирайте с маркер плат.

2

Повторете процеса на закачите за цялата мебел . Отбележете всеки шев , тъй като е притиснат . Pin и марки всякакви дартс, плисета и набори по желание. По-големите области, включително простора под възглавниците , просто може да се измерват за размер. Позволете допълнителна шева да баста на гърба и отстрани на седалката, за по- сигурно закрепване и за намаляване на напрежението .


3

Изрежете си муселин калъф модел , което позволява щедри шев квоти заедно маркираните линии. Тропосайте заедно с дълга дължина на шева и се опитват на вашия проба. Направете всички монтажни промени в този момент , за да се гарантира перфектна форма , преди да отрежа скъпо декоратор плат за вашия потребителски калъф .

4

скосен шевовете от друг и използвате вашия муселин калъф модел за намаляване на парчета от вашия декоратор плат. Отделете време, за да съответства модели или каре , по-специално относно всички видни задните шевове. Това ще допринесе за по-професионален резултат за вашия потребителски калъф .

5

Зашийте вашия нов калъф с тапицерия здрав конец. Или оставя припокриване в центъра обратно или да инсталирате велкро или цип , за да се затвори. Помислете за тръбопроводи или Cording шевовете за стил и трайност. Уверете се капаци за всякакви възглавниците и възглавничките , като се използва или метод на потребителски възлага описано тук или публикувани инструкции за шиене .

Течове Proof съдомиялни машини

Печатът или уплътнението около рамката на миялна машина врата е един от най-видимите характеристики на течове превенция на уреда . Гуменото уплътнение е общ за повечето миялни машини , но много произв

Περισσότερα >
Как да Залепете Sheet Copper Ууд

Светлоотразителни , колоритен и ковък , мед и нейните сплави са били ценени от архитекти и ковачи от незапомнени времена. Днес, обаче , медни листове подкрепени с дърво (за разлика от пълната дебелина

Περισσότερα >