Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Как да поправите Мебели Finish

Без значение колко много грижи те взема с вашите мебели , с течение на времето то неминуемо ще получите драскотини по покритието само от всекидневния живот. Ако някога сте се движат в целия свят, страната или дори в града , вие сте длъжни да намерите още повече драскотини по вашите мебели . Те могат да бъдат замаскирани така само вие знаете , че са там. Инструкции

1

Попълнете малки драскотини с лек, който съвпада с цвета на финала.

2

Break орех в половината на цвят в драскотината на финала орех . Разтрийте нулата със счупения край на гайката , така че маслото ще се просмукват в нулата .


3

Използвайте тен боя за обувки в светъл цвят мебели. Уверете се, лака остава в пукнатината и не се кача на unmarred областта на обзавеждането. Използвайте Q - Tip или четка за рисуване на художника да се прилагат.

4

A драскотина върху червен махагон може да бъде оцветен с йод тясна четка на художник . За кафяв махагон , използвайте малко количество тъмно кафява паста восък или кафяв пастел .

5

купя восък пръчка в цвета на финала от хардуер или боя магазин, за да се ремонтира по-големи драскотини. Попитайте тези, в отдел мебели да препоръча други продукти, те могат да носят , за да поправи големите мебелни дълбоки драскотини или вдлъбнатини . Следвайте указанията на производителя за всеки продукт.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036924.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.