Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Как да купя Traditional холна гарнитура , която ще продължи

Дневна мебели за повечето хора може да се разглежда като дългосрочна инвестиция . Качеството на мебелите , от плата към рамката , ще се извърви дълъг път в определяне колко дълго може да се очаква тя да продължи . При избора си на мебели хол , вземете няколко фактора под внимание като трайността на рамката и вида на материалите, използвани за плат на дивана е . Парчетата на мебели, които ще получите много на износване трябва да са първи приоритет, когато става въпрос за издръжливост. Инструкции

1

Изберете диван или всекидневна набор материя, която представлява вашите нужди . Дивани от кожа са най-трайни , но и най- скъпите. Те са идеални за хора с деца и домашни любимци , които проливат дължи на способността им да се почистват лесно и не на петна . Една алтернатива на кожа е микрофибър , който е велур като материал, съставен от малки влакна от полиестер тъкани заедно . Този материал също има превъзходна дълготрайност.

2

Изследвай рамките на вашия набор от хол. Hardwoods работят най-добрите , тъй като те може да се изправи срещу много на тегло и не се справи много лесно. Попитайте дали дървото е изсушена в пещ също . Процесът на изсушаване в пещ премахва всички влагата от дървесината , с оглед предотвратяване на напукване лесно. Maple и дъб са най-силните . Избягвайте гори частици , защото те няма да трае дълго при тежки употреба.


3

Виж за мебели , която е била залепена , завинтва или doweled заедно. Мебели , че е просто телбод няма да издържи , както добре. Обикновено се използва с рамки клен или дъбови гори , няма да бъдат закрепени с телбод . Ъглови блокове са още една положителна черта на траен рамка.

4

Магазин за твърди маси дърво и аксесоари. Отново , дърво на частиците няма да продължи много дълго. Particle гори са покрити с тънък слой от дърво, което ще чип или кора с течение на времето . По-евтини гори , като например борови гори са ОК за аксесоар тип парчета, които няма да преминават през тежка категория от потребители.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036868.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.