Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Как да създадем Дивани

Проектиране на потребителски диван може да изглежда като много трудна , времеемка и скъпа задача на първо време. Въпреки това, проектирането на вашия собствен диван може да бъде много възнаграждаване на опит, който може да ви спести много пари. Избирайки да проектирате свой собствен диван също ви позволява да се изгради един , който е перфектен за малък или трудна област , когато не са с търговска диван ще работи добре във вашето пространство . Нещата ще трябва
Kraft хартия
лента Painter е. Local телефонна книга или Internet указател Покажи повече инструкции
е. 1

определи подходящия размер на дивана за помещението, където ще се случва . Ако вече имате диван, който е на правилния размер и форма, за стая , можете да използвате това като ръководство. Ако не разполагате с диван да използвате като шаблон , можете да използвате Крафт хартия, за да изрежете с подходящ размер и форма на дивана и да го лента на пода с тиксо художник . Това е трик, който много професионални интериорни дизайнери използват , особено в малки или трудни места, където е трудно да се определи точната диван тип и размер , без да има визуален ориентир .

2

Свържете се с местен строител за мебели вземане на дивана . Обяснете размерите на дивана , на стила на помещението и какъв е бюджетът ви е . Помолете строител да направи предварителна скица на дивана и да ви дам оценка за проекта. Консултантска няколко строители във вашия район , за да получите оферти за проекта се препоръчва.


3

Намерете местен мебели тапицер . Покажете на мебелист скицата дадено ви от строителя мебели , за да получите цена на проекта. Вие ще трябва да разберете колко тапицерия материал ще бъдат необходими . Това би трябвало да бъдат включени в цитата който ви е даден от мебелист .

4

Изберете цветова схема за дивана . Можете да използвате диаграма боя, за да се определи кръг от цветове, които биха могли да работят за тапицерия плат. Правейки това предварително ще ви спести много време, когато да започнете да търсите най- тапицерски материали за дивана .

5

Посетете местен магазин плат да изберете тапицерия материал за вашия диван. Обяснете си цветова схема , стил и бюджет на служителя . Тапицерия материал може да варира от няколко долара за ярд до стотици долари на двор. Бъдете конкретни за бюджета си , за да предотврати загубата на време в търсене на материя, която е твърде скъпо или не отговаря на вашите стандарти за качество.

6

Планиране на мебели инициатор да вземете дивана от магазина тапицерия , когато приключи , ако не можете да го направите сами . Някои тапицерия магазини ще достави мебели за малка такса или като допълнителна услуга за клиентите , въпреки че някои не го правят. Посъветвайте се с Вашия тапицер преди започване на проекта.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036835.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.