Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Как да купя удобен люлеещ се стол

люлеещи се столове са начин да мине време , тъй като те елиминират синдрома " мързеливец " , чрез която можете да седне безжизнена в един стол. Люлеещ се стол спомага за подобряване на кръвообращението и сила крак , като същевременно осигурява успокояващ за движение, който ви отпуска . Не всички люлеещи се столове са равни , така че пазаруват за най-удобния за вас. Инструкции

1

Sit на стола и започнете нежно да танцувате .

2

Забележка степента , че столът се връща . Някои столове отиват още по-назад от други в зависимост от това колко дълго е рокер .


3

Поставете ръцете си на облегалките за ръце . Те трябва да бъдат удобни височина , където можете ръцете са успоредни на краката си и не подпрени твърде висока или ниска.

4

Вижте къде са краката си , докато рока. Винаги трябва да поддържа контакт с пода, за да запази контрола на балансьор .

5

Чувствайте възглавницата . Дали е плюш и удобни или е тънък ? Cushioning може да се добави по-късно за по- удобен стол , но трябва да имате предвид , че недостатъчната подплънка ще предизвика задните си части , за да бъдат болезнени и да причини гръб към болка .

6

Изправи се. The рокер трябва да бъде лесно да се измъкнем от . Ако седалката е твърде дълбоко , може да имате проблеми с получаване от стола , да натоварва гърба си или е възможно да доведе до падане .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036802.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.