Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Безплатни Начало средства за премахване на Tar Off на мебели

Има много начало средства за да се отървем от катранени петна върху мебели, които няма да навредят на мебелите. Замразяване на катрани с торба с лед е един от най-популярните средства за защита, за премахване на катран от дървени мебели . Tar , че е намерила на мека мебел може да бъде отстранен със спирт , и вазелин е ефективен и безопасен метод за отстраняване на повечето кожи. Дървени мебели в
Използвайте тъп нож за отстраняване на катран от дървени мебели .

Не се опитвайте да чип линчува разстояние дървени мебели , без да го замразяване първата , тъй като това може да увреди гора. Катранът трябва да бъдат замразени или чрез поставяне на една торба с лед върху петното или просто трупат лед на района. След като катранът е станал твърд и крехък , че могат да бъдат отстранени много лесно с тъп нож или шпатула. Използвайте нежни движения, за да работят на петното , за да се избегне нарушаването на дървото отдолу. Преместване към центъра на петното леко от външната страна и повторете докато катран петното се отстранява. Това може да отнеме малко работа, но катранът в крайна сметка ще влезе в мебелите. Tar обикновено оставя остатък , след като тя е била отстранена , но това може лесно да се определи чрез прилагане на растително масло, за да петното с чиста кърпа. Леко търкайте петното , докато тя изчезва .


Кожени мебели

Вазелин е ефективен метод за почистване на катран разстояние кожа и може да се нанася с мека кърпа и след това избърса изключен. При този метод обикновено се използва на места кожени кола може да се прилага на кожа мебели в дома, както . Кожички масло също се счита за ефективен метод , но е важно да се запази маслото върху петното и изключване на кожени дивана , за да предотврати по-нататъшното оцветяване.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036574.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.