Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Тапицерия ръчни инструменти

Всеки, който някога е имал диван професионално тапицира отново вероятно има доста шок , когато той дойде да плащат сметката. Претапициране често е по- скъпо, отколкото закупуването на нов заместник. Но , с подходящи инструменти , тя наистина не е много трудно за средния направи -си сам , а парите, които ще спестят ще направи по- добре си струва усилията . С подходящите инструменти в ръка , никога не забравяме и старата поговорка " мярка два пъти , един път режи . " Ножици Шивашки MarketBook.bg: Инвестирайте в добър чифт ножици шивашки . ножици

Шивашки са специално изработени за тежкотоварни тъкани и са много остри надолу до върха за рязане на точни ъгли. Те са изработени с ковани метални за сила, дойде в 9 , 10 и 12 инча дължина, и са предназначени за намаляване на ръка умора. (Източник 6 )
Тапицерия Stapler
е. Можете да използвате редовно щапелни пистолет или висока мощност тапицерия телбод .

Има много видове тапицерски телбод на разположение, от електрически телбод да Manual " чук такери . " A мощност тапицерия телбод е специализиран щапелни пистолет, който е предназначен за материалите и формите на мебели. A чук скоби е ръчен ръчен инструмент , който прилича на чук. Той е натоварен с тапицерски гвоздеи и силата на чукане на главата срещу повърхност пресата и избутва халс от рамката на вратата .

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036561.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.