Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Как да почистите Pig Leather

свинска , заедно с телешка и биволска кожа , се използва широко в производството на кожени якета и парчета, които са предназначени да бъдат по- издръжливи и да отнеме повече от побой . Много хора имат трудни казвам разликата между свинска и телешка кожа парчета , защото те са толкова сходни на външен вид, въпреки че свинска кожа наистина има лъскава външност поради производствения процес. Грижа за свинска кожа парче е по-различно , отколкото се грижат за всяка друга кожа парче. Отнасяйте се към свинска добре и той ще остане здрав и гъвкав по-дълго. Нещата ще трябва
2 супени лъжици. мек сапун
микрофибър кърпи
дестилирана вода
Leather Protectant или кожа климатик MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Подгответе смес от две супени лъжици. мек сапун и три чаши вода . Мек сапун не съдържа оцветители или парфюми . Не използвайте сапуни , които съдържат амоняк .

2

Потопете микрофибърна кърпа в сместа . Изстискайте -голямата част от течността , докато кърпата е влажна , а не мокър до кости .


3

Избършете на свинска кожа парче с кърпата. Да не се работи на сапуна в повърхността като свинска кожа е порьозен по природа и ще се абсорбира лесно течността.

4

Избършете сапунената вода със суха кърпа от микрофибър .

5

Намокрете втори микрофибърна кърпа с дестилирана вода. За пореден път , изстискайте кърпата за отстраняване на излишната вода.

6

Избършете на свинска кожа парче с влажна кърпа .

7

на свинска кожа парче Подсушете веднага със суха кърпа. Премахнете възможно най- много влага , колкото е възможно , за да се избегне образуването на мухъл .

8

Покрийте свинска кожа парче със слой от кожа или кожа защитно климатик . Работата на климатика в парчето и го избърше със суха кърпа. Това ще добави блясък към свинска кожа парче и да го предпази от наводнение .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019036320.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.