Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Всекидневна Мебели >> Content

Как да Подредете мебелите огнище & Entertainment Unit

Организиране мебели хол около камина и развлечения единица изисква внимателно обмисляне и планиране, така че да се създаде удобна още функционално пространство за семейството и приятелите . Вие искате всичко да съжителстват в хола , а не се конкурират и да си поделят пространството на секции . Ключът за декориране в този вид сценарий е да се определи фокусна точка и работи от там . Маркирайте Focal Point

Маркирайте камината , така че се откроява в стаята и привлича окото. В зависимост от личните предпочитания , монтиране на семеен портрет , в рамка огледало, пъстра картина или дори телевизор с плосък екран над камината . Тази стъпка е по-лесно за вас да подредите мебелите в стаята. Ако обаче предпочитате да направи забавление единица фокусна точка в стаята , особено ако имате малко огнище намира в другия ъгъл на стаята , маркирайте камината с малка картина или портрет.


мебели

Подредете основните парчета на мебели около фокусната точка . Например , ако камината е фокусна точка , задаването на голям диван или сечение на стената срещу него, но пред които е изправена . Задайте Loveseat или малък диван , перпендикулярна на голям диван или секционните . Поставете нископрофилен стол от двете страни на камината , или люлеещ се стол от едната страна. Задайте развлечения единица на отсрещната стена . Поставете големи подови възглавнички или боб торби в предната част на устройството , за да се увеличи забавление за сядане. Поставете странични маси от двете страни на дивана , и голяма маса в предната част на голям диван , ако пространството позволява за него. Вие не искате тази таблица, за да влязат в конфликт с пространството , определено за забавление единица от другата му страна.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/living-room-furniture/1019001862.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.