Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Как да се чисти на Commercial Печки

Как да почистите търговска печка зависи от това дали е електрическа или газ. Така или иначе това не е толкова трудно, колкото може да изглежда , когато се взират в голям разлив или слой от черен лепкав . Хубавото печка е, че тя може да се почисти само частично от нормалното му функциониране . Това е още по -добре, ако печката има вградена в чист режим. Почистване на печката по старомодния начин е доста лесно също, и тя може да служи като добра тренировка за лактите и раменете. Нещата ще трябва
Затоплете waterDish soapSteel вълна padsDish кърпи или ragsPaper towelsVinegar или стъкло cleanerCommercial фурна чисти Амоняк MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Погледни печката и се установи две неща : дали е газ или електрическа и дали то е самостоятелно почистване. Ако това е газ , започнете чрез премахване на кориците на горелката , копчетата и тавички и поставянето им в мивката , пълна с гореща вода. Направете водата толкова гореща, колкото можете и след това добавете две супени лъжици сапун ястие . Ако е електрическа , сложете купичките рефлекторни в мивката , пълна с вода и сапун , вместо . След това напръскайте си кърпа с оцет или кухня -чисти и избършете повърхността на печката около отоплителните намотки , като внимавате да не пропуснете място под пръстена.

2

Използвайте вълна подложка стомана, за да търкат или на горелка капаци, копчета и тавички или купичките рефлектор . Не използвайте нож или ноктите си , за да се опитам да сляза остана - за храна. Това ще надраскат метала. Ако някоя отломки не се маха лесно , оставете въпросния артикул , за да кисне в продължение на 10 до 15 минути.


3

Изплакнете елементите под чешмата с топла вода. Подсушете всеки елемент с едно ястие кърпа или хартиена кърпа , за да не оставят никакви петна или ивици . Ги оставят под угар друга кърпа и след това извадете стелажите от фурната. Или ги накиснете в същата вода или да ги замени , ако те са придобили твърде мръсна . Оставете стелажите в там, докато не приключите със стъпка 4 . Спрей кърпа с оцет или за почистване на стъкло и избършете страни , отгоре и вратата на печката. Използвайте стоманена вълна подложка , ако е необходимо .

4

Затваряне и заключване на фурната , ако е самостоятелно почистване и просто завъртете копчето за настройка на почистване. За фурна, която изисква от вас да го почистите ръчно, използвайте или търговски почистване на фурни или домакински амоняк. Или се пръска по цялата повърхност на фурната с глоба покритие на по-чисти , концентриране върху замърсени места , или потапя хартиена кърпа в купа с две чаши на амоняк в нея , изстискайте кърпата и избършете фурната. Оставете амоняка във фурната за половин час, за да се концентрира върху най- замърсени райони. След това използвайте кърпа, напоена с вода за премахване на амоняк или на остатъка от почистване на фурни .

5

Махни стелажите от мивката и ги оставете да изсъхнат . Сложете ги обратно във фурната , само когато това е достатъчно хладен на допир. Ако сами сте го почистват , това не трябва да е проблем , но самопочистващи се фурни получите много, много горещи по време на процеса . И накрая , сложи хардуера отново на вградената печка и се възхищаваме си ръкоделие .


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019036164.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.