Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Как да направите своя собствена Stainless Steel Top за Кухня Island

неръждаема стомана плотове често са предпочитани в кухни , защото те са ръжда безплатно , дълготрайни и лесни за почистване . Те също имат елегантен , модерен външен вид . С подходящите инструменти и някои основни инструкции , ремоделиране вашата кухня острова да има плот от неръждаема стомана може да бъде лесно и изгодно направи по своему. Нещата ще трябва
твърда борда
ламарина от неръждаема
Metal ръб формоване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изрежете парче твърда дървесина като дъб или клен, до размера , че остров брояч върха ще бъде. Използвайте 3/4-inch дебели твърда дървесина .

2

изследвания и намиране на местния производител или доставчик на неръждаема ламарина . Покупка на лист от неръждаема стомана с тегло не повече от 14- габарит .


3

Попитайте местната производителя, ако те могат да намалят размера, който трябва или нарязани листа на собствения си с плазмено рязане или циркуляр с метален нож за рязане . Нарежете на парчета , за да се поберат на повърхността на парчето твърда дървесина .

4

Задайте неръждаема стомана лист върху повърхността на парчето твърда дървесина и я закрепете с облицовка на ръбовете с 7/8-inch метален ръб калъпи , който има устна и предварително пробити дупки за nailing.You няма да има нужда да се залепи или се придържат от неръждаема стомана лист на дървото , защото устните на ръба формоване притежава неръждаема стомана лист надолу и на място. Прикрепете формоване чрез поставяне на ръба на ръба на неръждаема стомана лист и прикова на страната на твърда дървесина . Мухъл по целия периметър .

5

Прикачете вашия нов неръждаема стомана горе до щанда в кухнята остров или краката.


От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019036121.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.