Home & Garden >> у дома градина >> Furniture >> Кухненски мебели >> Content

Малки Идеи Таблица за кухни

Ако живеете в една пинта размер апартамент , стая в общежитието или просто има една маломерна кухня, тя може да бъде разочароващо, пазаруване за кухненската маса . Дори и най- малка буква на търговски маси често може да бъде по пътя , където пространството е ограничено . За щастие , маса е един от най-простите парчета на мебели, за да импровизира - всичко, което е необходимо да се създаде една е плоска повърхност и стабилна основа . Монтира на стена, Маси

За сериозно малката кухня , монтиран на стената , сгънете нагоре таблицата е най-практичният начин да имат маса и пести място също. Търговските маси стенен монтаж са на разположение, но ако бюджетът ви е толкова малка, колкото вашата кухня , правят свой ​​собствен , използвайки стара настолна , екстра - голяма дъска за рязане или чертожната дъска , монтирана на стената с пиано панта . А тази платформа 24 инча на 32 инча лесно ще проведат два комплекта . Използвайте вериги , прикрепени към стената и плота на масата , за да го държи в позиция , или закрепете вертикално шарнирно подкрепа въртящ се под него. Нека вашата трапеза направи двойно мито от поставяне на черна дъска на задната страна на масата, за да служи като информационно табло , когато е в изправено положение .


Stacking Маси

Ако обикновено се хранят сами, но искали да имат възможност за по-голяма маса от време на време , купуват или строят подреждане таблици с еднакви размери . Когато се очаква гости , unstack наредила масите и като една голяма маса . Изрежете площад на лек акрил или шперплат с размери , които ще покрият масите , когато избута заедно. Lay , че на върха и се покрива с покривка за по-единна ефект.

От:http://bulgarian.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1019036066.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.