Идеи за редизайн на кухненския остров с колони

An остров могат да направят привлекателна и изключително практично допълнение към всяка кухня . Ако искате да актуализирате вашия остров или трансформиране на обикновен самостоятелен тезгях в практичен кухненски остров, включващи колони могат да произвеждат по- красив външен вид за всеки стил кухня . При проектирането , присъства до функцията, която искате вашия остров, за да служат. Ако това ще включва плот или всяко друго устройство , бъдете сигурни, че колони могат да понесат теглото . Практически Колони

Beyond предлага съхранение и работно пространство , кухненски острови могат да предложат неформална сядане. А няколко столчета колони с форма работят най-добре . Поставете столовете от страна на острова , най-отдалечена от основните готвене и приготвяне на храни области . При добавяне на столовете , да гарантира, че на острова позволява достатъчно пространство за краката .

Ако вашият остров е изпълнен със затворени шкафове , помислете като дърводелец или мебели -мейкър удължи началото на острова навън. От всяка страна на разширеното устна , използвайте колона подхожда на общия стил на кухнята . За да се допълни прости изкуства и занаяти , вдъхновени от поглед , използвайте права или леко заострени квадратни крака. За по- богато украсен средиземноморски облик , изберете класически колона с декоративна капитал.


An Island Open

да добавите чувство за пространство в по-малка кухня , помислете за използването кухненски остров единствено за допълнителна counterspace . Вместо попълване на острова с чекмеджета или рафтове , оставете отворен пространството. Най-много , добавете една ниска рафт за съхранение на една или две -често използваните предмети и едно чекмедже непосредствено под плота , или за прибори за хранене , или като разтегателен дъска за рязане . Използвайте колони, за да се връзвам на острова с останалата част на кухненския интериор . С избирането на подходящия вид , ще се обличаш острова от една проста таблица в безпроблемно продължаване на шкафове и броячите . За един амбициозен DIY проект , придобиват недовършени краката дърво маса и използване на плоча на маркова мрамор за елегантна горна повърхност . Paint или петно ​​на крака, за да координира действията си с вашия шкафове . Продажба и Наем на декоративни процъфтява

Ако вече сте доволен от функцията си на острова , но искате просто актуализация , можете да добавите колони като чисто декоративна украса . За класически , вдъхновени кухня, изберете от дорийски , йонийски или коринтски колони. Например , в една или грузински гръцки Revival дома, можете да комбинирате простите линии на дорийски колони с бели или дълбоки сини тонове . Ако в дома ви е повлияно от Югозапада , помислете за присъединяване колоните със заоблен свод и използване на глина и земни тонове .